Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
па да му ебам мајката, три недели го тестираат компјутерот за да видат што му е?! до сеа ја ќе земев ќе прочитав ќе научев и ќе си го поправев....можда
три недели го чекам, станов поише во живот не ми светел! од чисто почисто!

Драга, знаеш нели...
Готово е. Агонијата премолчена, крајот близу.
Тажни се деновите кога погледнувам во себе.
А сите денови се тоа, сите. Колку далеку може да одам се прашувам константно. и одам и одам и нема крај моево..тамам кога мислам дека сум стигнала, еве ме одново, со нови сили кон разурнување на себеси!

досадна свадба у пм да фати, чим играш табла на телефон и сурфаш на интернет, се знае дека ти е досадно, абе немаше никој плус минус моја генерација со исклучок на 2-3 ца здрвени.
е ова е сликата ко че играв оро
MemeCenter_1379961310125_327.jpg

I knew it was a great mistake for a man like me to fall in love ... (Jay Gatsby)
1374941_10201225922142685_1896501521_n.jpg

Драга К

Обожавам луѓе кои ме смеат. Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. :)images.jpg

Драга
ај за две недели со нови лични документи денес удрив кадрото ;)
не сакам да ме лажат луѓето, кога некој ме кради и лажи тоа ме боли најмногу. Ме боли кога гледам како некои луѓе пропаѓаат, а неможам да им помогнам колку и да сакам и тоа поради тоа што се тврдоглави и не слушаат.
Денес се случи нешто за кое одамна се очекуваше, интересна реакција и доста храбра од личноста али едноставно морав да го сторам тоа што го сторив колку и да е болно за неа така да се надевам дека ќе најде некој кој навистина ќе го заслужува тоа внимание.
ај јас да си преведувам оти чунки преведувач ќе ме туреле ко шо тргнала работава.
си крцкам со ѕверовите ramstein, iron maiden, pantera

Драга,

long time no see..

интересно е тоа како биФшата се обидува да ме уништи на секој начин.. ај да има причина за тоа па ќе ја разберам, ама да ме мрази до тој степен зошто додека бевме заедно и покажав дека едно машко може да биде внимателно, културно и пред се да сака неизмерно, не можам да разберам.. не беше научена на такво нешто, бидејќи сите претходни и биле кретени.. и да биде уште поочајна, почна да му се удвара и тоа многу јако на мој добар другар.. е ај сеа биди нормален..

Kajgi,

Hah, uvek sum ti kazhuvall deka ne se predavam do kraj. I im kazhav konechno, neka se raduva na momentalnata sostojba ali da plachaat za mojata pobeda. <3

Здраво!
Јас сум АнФем и сум зависник од шеќер.

1005507_721354624547703_2143518784_n.jpg

Денес е прв ден од мојата апстиненција. Еве јавно давам збор дека ќе останам чиста(освен фруктоза, за да немам напади и болки) се до наредниот пмс. Тоа е еден месец.
Во случај да го прекршам ветувањето, ќе се казнам на тој начин што ќе барам од ќиселиот да ми го смени никот во „Свиња дебела“.

Зарем поминаа 200 денови?

Добро е таму доле, во абиссот, пријателе?

Драга, денес е дено шо го чекав некое време. Ако не им текне на дечките у бели униформи да ми ја остават бандажираната нога, ја од денес ќе сум слободен. Едвај чекам да ми го тргнат. Pray for me, dear!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom