Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј кајгано какви забегани и ограничени суштества се мотат наоколу :tapp: Такви плитки,издресирани кучиња никогаш да не сретниш,таков ни за бољерот да ми го поправе не сакам да викнам мајстор :icon_lol:

Од сабајле сум ококорен,за џабе,сеа да си спотерам работата,вечер со надеж некоа пица да смотам па ако е лична че ти се пофалам де :D

п.с. тоа горе лево,празно е уште......:( до кога бе вака :D

ДК
не сум ти пишал, ни јас не знам од кога.

Девојка ми за 2 дена се сели на 5 месеци. 5 месеци мори, за 5 месеци ако ти нема папагал, ќе ти фали, а не па некој што го сакаш...

BITCH

Денес правам нови промени,од кои сите ке бидат изненадени,посебно една личност...Да се надевам.Но не очекувам повратна реакција.:icon_mrgr: Не очекувам ништо.Одамна престанав да очекувам од луѓето.
До ова решение дојдов по последниве случки кои ги обележија изминатите денови а јас останав со подотворена уста.Не ми е гајле за последиците,кои ке ги има сигурно...
Музикален ден,убав ден...Пијам кафе со мојата мајка...Кафе со многу шлаг и чоколада Шери...
А утре,утре е важжен ден за мене...Се надевам ке се обележи како што и треба...
Ако се биде во ред,утре драга кајгано ке ти кажам зошто тој 25 ден од месецот ми е важен. :)

Драга
Значи нема нешто подобро, стануваш од спиење, идеш у кујна и гледаш дека на масата те чека тукушто направена тегла ајвар !! :love:

Кајганче!
Како беше онa.. Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret, така?
Ај одам да фаќам патот под нозе додека уште ме држат, се надевам ќе се вратам во еден дел.

Kajgano...ovoj mojot e na nekoi apove denes ja ti garantiram :pos: de neso e ozbilen de se ligavi ko malo dete :pipi: zatoa i si go sakam ma...srce e on na dada :icon_lol:

Драа Кајгано
Ти плескаш ли бисери? ја чат пат,али колешка ми е бисерај праф... или криф
Ти видела ли си како изглеа ОРДЕВЕР на храброст ?

Кајги ма, ти случајно мене да не ме заборави аа? дали и шепна на личноста дека ми недостига премногу и да и пренесеше безброј бакнежи аа?
Кајги ако ме имаш заборавено стори го тоа веднаш оти неможам без особата ми недостига многу :(

Еј кајгано какви забегани и ограничени суштества се мотат наоколу :tapp: Такви плитки,издресирани кучиња никогаш да не сретниш,таков ни за бољерот да ми го поправе не сакам да викнам мајстор :icon_lol:

Од сабајле сум ококорен,за џабе,сеа да си спотерам работата,вечер со надеж некоа пица да смотам па ако е лична че ти се пофалам де :D

п.с. тоа горе лево,празно е уште......:( до кога бе вака :D

1239679_602407389798425_655960310_n.jpg

тее ти докааз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom