Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано,
сакам тој што ми направи толкаво зло вечерва, да му се случи истото. Сакам секоја солза да ја сети и да го боли и на тој век. Сакам да се витка во болки кога ќе умира и да мисли само на болката што ја направил вечерва. Да му тежи во животот толку, да не може на ништо да се радува. Да моли да умре за да му прекинат болките. Да оди наведнат од срам и чувство на вина.
А пред тоа да го најдам и да му зачукам некоја, за да ми испадне бесот, и да му скршам некое ребро!!!

Имаме среќа клетви што не не фаќаат :icon_lol:.
Си дојдов дома ме лаеше една џукела по пат, мала џукела не беше ротвајлер ауф реков пичка ти стопанкина да ебам твоја, се насмеа тоа девојчето стопанка убаво и дојде :icon_lol:. Не сега мала џукела беше.

Многу добра песна паднав во транс слушајќи ја ме воздигна меѓу галаксиите, прекрасно нешто несекојдневно кој не ја слушнал не знае што пропушта:

Треба да посетам некој доктор наскоро, не делува нервозава воопшто добро врз моето здравје, ни физичкото, ни психичкото. Убаво ми рекоа, последиците ќе ги осетам за неколку години, кога ќе станам jumpy како да сум meth addict.
Fucking sines...

драга
Д
...у
.....д
........л
...........а
..............м

...

Не прашувам повеќе, и онака секогаш го добивам истиот одговор. Од сега ќе се правам дека го знам одговорот на тоа прашање па затоа никогаш нема ни да го поставам!

ајт

All the crazy shit I did LAST night.. Those will be the best memories :icon_lol:
It`s gettin late, but I don`t mind.
:pos2:

Кимче, кеј си мор?
Јас имено не наебав и си поминав Ногу убаво синоќа. Како што ти ветив еве, ти се фалам. Баш беше онака Упуштено.. Милина бачко.
Do it again ! Do it again ! Do it again !
Omg.. what have I done? (Do it again!) All I wanted was a little fun. :ангел:
Got a brain like bubble gum (Do it again!) Blowing up my cranium.
All my thoughts R all the same (all insane!) ... Pump my cave to hyperspace !

1000ххх :pos2:

Еј, замисли да не отидев? Јес да, стварно грдо изгледав 5 мин пред тоа. Тешка будала сум.
Од тогаш ти реков, ми рече ..абе јес ! Јес! Хуху.
Има уште еден итци-битци ишју.. сабајлешната неочекувана порака.. meh.
Замисли учев сабајлево. Си го сомлев чоколадото и сега ко шо глеаш те замарам со соодветниве лирики.
Seriousness loading...
Ај да не ме накашЉаш, ќе се обидам да ти ја доловам стварно синоќешната дешаФка

мња, troublemaker was here.

драга

штотуку дојдов од школо, а веќе ми се спие....

дали сум во ред?
:back:

Драга,

waaaaaaaaaaaa :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
денес ќе го добијам роденденскиот поклон од мама највише ја сакаааааам!!!!!
полконот е овој

Vodafone-541-Touch.jpg

хипер хепиииииии

Еј тапа.

Зашто ние почнуваме покасно? Од 15ти -.-.
Сите одат на факултет/школо/работа а јас киснам дома. Коа ке дојдат дома уморни се сите и не им се мрда никаде и јас пак дома. Цело време дома. Дома. Веќе не ни звучи убаво. Дома. Па и дожд да има пак не ми се седи дома. Па и домава ја реновираат нешто. Дај некако извади ме од дома. Имам оправдање. Демек на факултет идам. Али џабе со кого да излезам?! УПМ веќе...ДОСАДНО МИ Е!!!!

gorila.jpg

Длага Кајгано,

Данас на Профата нај(не)омилена и беше роџендан воедно и последен ден на работа. И организиравме и купивме едно парфемче за чао, и некои од шо сакаа сцени да прават и почнаа да плачар, јас не плачев, ништо на светот не би ме натерало да плачам по оваков повод. Иначе им час англиски сега.
песнава ме е умотана у глава

И ај чао...ке завршам на табла изгледа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom