Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги, денеска правам тест и очекувам
да ми држиш среќа... се договоривме?

Ај сеа да видам што има на форумов ново
и одам да учам пак :smir:

Пак ги усрав работите! :vozbud: Ѕвер сум нели? НЕЛИ? НЕЛИ? :vozbud:Жими се, закон сум за усерување ствари, ако ти треба совет како да заебеш нешто, кажи ми само! :tapp:

Је, је, је, је!

Уште ми е во глава филмот што го гледав и ќе ми биде уште дооолго време.

Драга

Арна си?
Јас морам да се пофалам и да кажам колку прекрасен беше денов.Ама буквално најпрекрасен.Сонцево многу позитивно влијае на мене.Иако сега треба да се впрегнам и да земам да учам сепак утрото и денот ми беа совршени..волшебни.
И да сеуште се надевам дека кај и да е ќе се стопли по можност нели...би било убаво.Фала ти!

Со нетрпение очекувам да ја истерам мајка ми од дома:pipi:(На пут ќе иде де :pipi:).Бар нема да ми свири Шехерезад во позадина и помалце ќе ме нервира а и секако може ќе ми куои нешто од пут и секако има и други поволности...:pipi:
Само шубе денови брејјјј ама тоа е .
Ајт доста ти беше

Кajganuw43

Подобро/полошо и све.
Пред една недела 15,сеа 6.. кул..не да е досадно..
Битно иаме нов вратар :)

На мојата црна листа на личности шо ќе ги убијам порано или подоцна го додавам mister Relax.
Damn еј.

Одам да калемам семки:motor:

Honey знаеш кое чувство ми фали? Она кога сонуваме дека летаме.Чувство на совршен мир и истовремена возбуденост која го затега секој нерв од телото.
Потребно ми е да одлетам од тиранијата на патетични нешта која деновиве ме окупирала.
Воздухот таму горе е чист и нема никој кој би можел да ти претставува пречка,овде секој ден се повеќе и повеќе ме гуши нешто.

И знам дека ќе бидам слободна дури летам,но песимистот во мене уште од сега ми наговестува да си понесам падобранец затоа што кога тогаш ќе морам да се вратам тука,но сепак и после тоа погледот секогаш ќе ми биде насочен нагоре-затоа што таму сум била и таму ќе сакам пак да се вратам.

[FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif]O! for a horse with wings![/FONT]

Кеееееј :helou: како си sweety, кај мене е куул. Сега учам германски...малце :tv: ајде Кеј ауфвидерзен :smir:

кајгано.. не е фер бе не е фер!! шо е ова.. демек на приватен и од 5 до 8 на факултет да седам бреееееее.. коа е ми текне сеа и со два автобуса леле ЗАМААЊЕ кајгано.. калимеро нема правда!!!

Секо
пробуев да заспијам до сеа,али не идит
ја ебнав малце ногата прееска на фудбал (изгубивме пак иначе:kesa:)
и сеа седам оваков,се мислам колку само иам за учење,а ич не ми се отвара книга
утре од 7 часа,8 испрашувања иам ти ебем:pos2::tapp:
и таке
утре и 4 месеца со малото праам :) :wub: :back:
Одвај чекам да ја видам
Ја Сакам !
и тебе те сакам:back:
Ајт идам да те прелистам,па може и книга да фатам малце,не би било лошо xD
:salut:

K.

Сега можам?имам дозвола?ок!!!
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud:
Првото детсетче во индекс и тоа со малку учење:pipi:
А утрово бев на тренерки во факсот и и тоа без палто:nesvest:
Лелелелле не ми се верува и дека го бев заборавила апчето против гадење кога се возам,ама срека успеав да се спасам некако.Мислев на него:wub:

Сега мила моја одам да те разлистам и да се подготвам за утрешните испити

:smir:

Врага....
Се натепав благо не благце како што некои љубат да кажат а не се свесни дека звучат многу патетично :pos2:
Иначе денов супер беше мило ми е што една личност е среќна и што кооонечно си го доби тоа што сакаше :helou:

Драга кајгана денов ми беше шо прајш муабет
Шо од Шо полошо
Разочаран, уморен од наредби , уморен од заповеди , уморен од сите што ми значеа СТАВИВ СЕ НА ИГНОР .... Вртам нов лист , вртам нова страница , почнувам одново се Ај чао :salut:

кајганааа,
алелуја и јас да сум ок хех
после толку жалби и поплаки за телефон конечно си купив денес и супер е онака топ иако не е тоа што сакав ама ај битно ми е ок и ми се свиѓа.и тоа
ајт да се спремам за утре за на факултет аааа од 8 сум не е фер :jaj:
поздрав :smir:

Кимммммммм !
Коа највише ти треба нешо ти паѓа нет, се ти се усерува.. сеа увидов тоа..

амааа.. еве затоа на некој среќник му успева да дојде до посакуваното.
И така вика... со гости, па без разлика.
И не знам што да мислам, сериозно.
А ја кај ќе идам со грдава настинка не знам, ама ај..
Одам јас.. ако ти се фалам утре.. супер, ако не ..сум наебала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom