Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
АААХХХХ .... имам едно прашање ... до кога мајка ми ќе мисли дека имам 5 години и ќе се однесува на ист начин кон мене - јадеше ли денес ??? не мамо, бидејќи имам 5 и незнам да готвам, еве умирам за јадење .... :tapp:
сите овие ситници ме вадат од кожа ... ние сме дека на родителите ЗАСЕКОГАШ !!! малку страшно ми звучи ова ....

Досадно, досадно, досадноооооооооооооо.
Ќе пукнам!!!
Утре е денот Д...нема грешка денот Д, шо се занесувам. ЗАБЕГАНА.
Утре на мојата најсакана братучетка и е роденден...
Утре ќе си го видам либето.
Утре...шо утре. Како и секој ден. ЗАБЕГАН, како мене.
Добро, уше оваа реченица и готово
Ko jednom prevari da bude veran kasno je.
На српски е ама е многу точна...
поззззззззззззззззззззззззззззззззззз:pipi:

Лејди
Абе за лк испаднав како дебилче:nesum: :kesa: али тоето...
Иначе да ти се пофалам го добив најубавиот подарок :pipi: и баш ме изненадија :vozbud:
Ае јас се гитлам па после да те читнам да видам што си се подновила :back:

Утре е голем и напорен ден.Читање вечер поз.:salut:

Драга,
по чија дефиниција септолетето со вкус на јаболка всушност имаат вкус на јаболка? Поминале и си :helou: со некоја арома на јаболка, овие имаат вкус на средство за чистење вц школка.
Да, да, настината бев, ама ми поминува, да не се секираш. Прва настинка после година дена, замисли. Септолете зимам сега ради реда. Мајка ми испаничи и остана дома и сега ми е изреметен дневниот ред за кој ми требаа месеци и месеци да го воспоставам. Ни можам на раат да седам на компјутер, ни на телефон, ни ништо :( Си ја сакам мама, ама ред си е ред и не сакам кога ми е изреметен.
Ми се чита некоја добра книга, имам еден куп дома, ниедна не ми се погаѓа. Треба да одам до книжара да видам што има ново.
Се занимавам со игри (18 wheels of steel сите што постојат :kesa: и Spore како нешто понормална игра), ја изгледав цела big bang theory во 3 дена (маратон е, не е зае*анција).
И уште чекам Св. Трифун. И барам електрична четкичка за заби. Мрза сум :toe:
Ај чао.
Н. :back:

ДК, одам на и со черножопче да маам пијачки и други интересантности да праам.

Кајјјгааноооо :vozbud::vozbud: Конечно од мојов компјутееер да се стаам,аааа :vozbud:...чувството е феноменалнооо..утре иам пекол часови али боли ме...уво :uvo:иам нет конечноо ! и ушее татко ми ми купил лап топ :nesvest:луд чоек мајќе ми ..тоа мора да е пошо сум примерно ќеркиче на тато :pos: :pos:
И да...се' се среди со сонцето:wub: ми дојде срцето на место :toe: секој ден повеќе го засакувам :wub:... злато тоа мое ПАМЕТНО (ќе си сфати он :wink:)
ае идам сеа да те читнам па паметно ќе биде и да легнам а ?што викаш ти ? хихих

:salut::smir:

Kajги...

Не е можно ова да се случува,јас утре сум полагала а појма си немам,Тупаревската по еден предмет ни го префрлила за утрово а јас незнам:uvo:оф леле луда главо кај ли мислиш,што ли мислиш,ШТО ПРАВИИИИИИИИИИИИИИИИИШ:kesa:
Така е кога имаш од секаде проблеми,така ти е кога не ти е гајле повеке за ништо после се што се случи/ува...
Ах кога ке помине тој скапан период и да отидам некаде и да се издерам како некоја моронка која штотуку излегла од лудница.
А мојава мајка дома ми се качува на глава,ех во овој миг ми е потребна подршка ама ја немам.
Штета!!!
Глупости на квадрат мора да учам сега а пошто ке немам време да прочитам една е*ена книга ке мора податоците од интернет да ги вадам.
Е така дали ке поминам незнам ама се надевам дека барем тинема да ме напуштиш во овој зае*ан период за мене.
Ех лудачо кој те тераше да го правиш тоа,кој те тераше да ги слушаш другите наместо сега да скокаш од срека како кенгур ти ке мора да се нервираш како да ти е скршено срцето.
Не,не ми е!Ама така се осекам.
Одам да си го дојадам ребрестиот чипс и пепсито :pipi:

Држи ми срека,ако ме нема случајно утре знај дека сум ПОЛУДЕЛАААААААААААААААААА.

Те сакам мури:back:

Draga moja,
Ziva srekjna sum,posrekjna nema:vozbud: otkako popladnevo go posvetiv da naucam konecno na moite mili seriski da si stavam prevodi i toa bez matkanje po programi glupi i siminjanje svashta so nadez deka Toj program e Toj shto bash mi treba,denes mi trgna od prva,dodusha i pravata osoba koa ja imash na pravo mesto,se e polesno:wink: Eve i vaka javno da i se zablagodaram za seta strplivost,posvetenost,smirenost(shto ne go gagjashe monitorot),zelba,entuzijazam i verba u mene,sebe i nas:pos2: a i na nejzina inicijativa beshe ova,taka da i se isplateshe:) No najvishe se raduvam shto nikoj vekje ne molam da mi siminja seriski samo radi prevodi,a na mojov kom.eden kup dremat taka bez prevod,no moreeeee:vozbud:
Inace dobra sum,da ne recam super..epten nekako zadovolna i mirna u sebe...Pochnav so ostvaruvanje na damneshni zelbichki koi go chekaa praviot mig,pa taka i na joga si pochnav,definitivno odamna mi trebashe..me ispolnuva i me smiruva,poln pogodok!!! I imam ushte edna zelbichka,no kje pocheka da se stopli,ne ja zaboravam :pipi:Merak vikend imav i grev e da se zalam.
E taka,aj idam sea na spienje,utre treba da se stanuva,obvrski po vez den :helou:
A da,ima i ushte neshto taka novoooo kje mu dojde i ubavo:wink:,ali sea ne ti kazuvam,drug pat:baeh: :helou:

So zdravLje i LjuboF
N.:pipi:

Океј,
признавам дека имам опсесија со гледање на тв серии од било кое поле на филмската уметност и конечно, морам да почнам да спијам како нормален човек.Имам очајничка потреба од кафе, турско, со 3 лажички за да можам да гледам денес. :(
Ќе се симнам во Берово. :ретард:

Драга
Помина бе...
и шо сеа?
си ојде еуфоријата...не е фер..
треба да идам до ГТЦ да ми пишат гаранција на свочот (да, се фалам (Х))
али незнам коа да идам, може од сабајле ке поминам...
ајт поз

Драги Членови:

Do. Never. Underestimate. The power. Of. Драга Кајгана.

Ете така.

Си се изнасмеав од сабајлечки.
Виии :pos: :pos:
И тука..
А богами и оваа
:pos::pos::pos:

Фејсбук и се е можно.

Инаку, вчера ти имав чуууууууден ден..
Memorable quotes:

"Јас до Магде сакам да седам, може?„
„Сакаш?„
„Ми се тресат колената...„