Draga moja,
Ziva srekjna sum,posrekjna nema

otkako popladnevo go posvetiv da naucam konecno na moite mili seriski da si stavam prevodi i toa bez matkanje po programi glupi i siminjanje svashta so nadez deka Toj program e Toj shto bash mi treba,denes mi trgna od prva,dodusha i pravata osoba koa ja imash na pravo mesto,se e polesno:wink: Eve i vaka javno da i se zablagodaram za seta strplivost,posvetenost,smirenost(shto ne go gagjashe monitorot),zelba,entuzijazam i verba u mene,sebe i nas:pos2: a i na nejzina inicijativa beshe ova,taka da i se isplateshe

No najvishe se raduvam shto nikoj vekje ne molam da mi siminja seriski samo radi prevodi,a na mojov kom.eden kup dremat taka bez prevod,no moreeeee

Inace dobra sum,da ne recam super..epten nekako zadovolna i mirna u sebe...Pochnav so ostvaruvanje na damneshni zelbichki koi go chekaa praviot mig,pa taka i na joga si pochnav,definitivno odamna mi trebashe..me ispolnuva i me smiruva,poln pogodok!!! I imam ushte edna zelbichka,no kje pocheka da se stopli,ne ja zaboravam

Merak vikend imav i grev e da se zalam.
E taka,aj idam sea na spienje,utre treba da se stanuva,obvrski po vez den :helou:
A da,ima i ushte neshto taka novoooo kje mu dojde i ubavo:wink:,ali sea ne ti kazuvam,drug pat:baeh: :helou:
So zdravLje i LjuboF
N.