Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Синоќа супер провод, морам да ти се пофалам. Денеска денот беше супер уште неко ливче да испаднеше на кладилница, ама ок и вака е добро.
Сега уште малку да те почитам, па одам у кревет и утре тргаме повторно во освојување на Гимназијата:tapp:

Врага ова беше еден ОД ТИЕ ДЕНОВИ:jaj:....се осеќам уморно и одам да си легнам....поздрави и честитки се читаме утре. :helou:

Кајги.. денес недела.. тапа ден ептене бош денов незнам зашо.. секоја недела исто.. тмурна досадна нишо посебно нема шо да се прави...
Утре понеделник.. ајмо понеделнички на факултет рано по сабајле.. башка утре ми почнува 4ти семестар.. 4 редмета полоив кајги еден паднав :( ради тој еден ебан предмет сеа нема да смеам да слушам 2 други у ПМ... ај се надам на боље времиња..
позз кајги чувај се..

Кајги и јас утре тргам во напад на новиот семестар:vozbud: Имам 5/5 положени:pipi:
Негооо, денов ми беше тапшснс, и на крајов се опуштив со песните од детсвото. Едноставно солзиве сами ми идеа дур ги слушав:vozbud::vozbud::kesa:
Сите си ги симнав :smir: Сега идам кајги, утре треба да се станува рано...
Лека ноќ мај дарлинг :back:

Го гледав He's Just Not That Into You... Филмов ми отвори очи за некои работи, иако за повеќето овој филм е уште еден од лимонада филмовите, ама не ми е гајле, прекрасен е филмот, а и последната реплика од филмот се уште ми ѕвони во глава.

Girls are taught a lot of stuff growing up. If a guy punches you he likes you. Never try to trim your own bangs and someday you will meet a wonderful guy and get your very own happy ending. Every movie we see, Every story we're told implores us to wait for it, the third act twist, the unexpected declaration of love, the exception to the rule. But sometimes we're so focused on finding our happy ending we don't learn how to read the signs. How to tell from the ones who want us and the ones who don't, the ones who will stay and the ones who will leave. And maybe a happy ending doesn't include a guy, maybe... it's you, on your own, picking up the pieces and starting over, freeing yourself up for something better in the future. Maybe the happy ending is... just... moving on. Or maybe the happy ending is this, knowing after all the unreturned phone calls, broken-hearts, through the blunders and misread signals, through all the pain and embarrassment you never gave up hope.

И така... ми се насолзија очите... прекрасно. Патетиката повторно излегува од мене. Што убаво...

Oj
По не знам колку време, имав убав сон...:pipi:
Време беше.:Ц:
Сеа идам на факс без тетратка и тоа е нервозно -.-
приетно

Драга...

толку многу сакам да кажам, а несмеам. Не дека несмеам, туку несакам. Мислам дека ќе уништам нешто големо така.
Иначе викендов ми беше супер, без брат ми дома милина :)
Ај сеа одам на глупиот факс, да скапам до 7 ... цмок4е!

Now listening: Pinocchio Story - Kanye West, на ти дел:

there is no Gucci I can buy
there is no Louis vuitton to put on
there is no YSL they could sell
to get my heart out of this hell
my mind out of this jail

Its funny Pinocchio lied and that's what kept him from it?
I tell the truth and I keep running
Its like im looking for something out there trying to find something
I turn on the tv and see me and see nothing

And the fame will be get caught, and the day I moved to LA
Maybe that was all my fault, all my fault to be a real boy
Chasing the American dream, chasing everything we seen, up on the tv screen
And the benz was left and the clothes was left, and the hoes was left you
talk those hoes to death, you spend the money to death and spend the clothes to death

jако, не?!

Aj :salut:

^^^^^

Браво Сајберче Рајдерче се гордеам јас со тебе:pipi::back:

Кајги.

Прекрасна нок со многу емоции:wub: :wub: :wub:
Ама денеска сум мнооооооооогу гласна,Пепиитааааааааааааа срцке,душо ке ти вратам за сликата на профил и за тоа што ми го стори минатата вечер преку мсн...:nerv:
Ке ти вратам беееееее,најмаклку кога ке очекуваш.Ти се лутам бе:baeh: :baeh: :baeh:
И да ти е гајле ке осетиш.
А сега кајги полека да се спремам за испитите за во средата.

Ај да те читнам ама само малку ветувам наредните денови ке ти посветам повеке внимание.:back:

:salut:

кајгано драга
кај најде баш денеска да ме стане :nesum: ем ништо не повторив ем ми се спиеше. како дрогиран бев :uvo: и станувам јас ме прашува нешто што прв пат го слушам, почнаа овие да кажуваат....тие кажи едно, јас друго абе професорот се умре од смеење. после кога ми кажаа што сум правел и јас не можев да се соберам :pipi: ич не ни го прашав за што сум одговорил , ни пак тој ми кажа :toe: јбг. инаку ти арна? е мило ми Је. сега кога ќе му легнам абе до вечер не смее никој да ме разбуди. утре си имам пак по се испрашување ама книга не фаќам и изгледа и утре ќе се смеат професорите, а на крај јас ќе плачам...........

:back:

Кајги.. абе да му ебам тоа филмот... вчера заглаив фо 6 сабајле да го глеам inglorious bastards.. и погоди шо.. го изгледав! браво за филмчето стварно е топ.. него не ми е тоа муабетот... неможев да станам сабајле за на факултет бе!!! У 6 ЛЕГНАВ У 8 ДА СТАНАМ??? со кој памет.. не отидов на факс кајги а баш сакав да одам.. башка денес ми почнуваше 4ти семестар.. како го почнав шо да ти кажам..
лошо драга лошо!!!

Кимче,
викендов беше релативно.. фин. Не бев баш во најдобар муд.
Се разочарав, па сфатив дека сум крш и треба да свртам уште еден лист од книгата што ја сменив годинава.
Денов почна и убаво и грдо. :/:
Класната ме избедира, не им е денот денес на луѓево.. ама не се замарам, си бев на муабет за теретана и погоди што.. опремата во рака и одам! :vozbud:
Одвај чекам, Ким. И сакам мојот личен иден... тренер :) да биде... он. (муахаха)
Откако ќе се сврти и оваа страница, ќе се сменат многу работи знаеш..
ииии ...биче боље. Се надевам.
Оу јеа.. и многу сум мрза. Не ми се учи.. :шмрк:

драганооооо,
што правиш ? добра си?
јас сум супер... не можам веке само се жалам, а ништо не правам за тоа да се поправи. се надевам дека утре добро ке си поминам т.е. супер ке си поминам со една многу важна личност за мене :pipi: и да заборавив да ти кажам дека веке во понеделник нема идење на факултет што значи повеке време за себе ... ах каков е животов една врата затвара, друга отвара..ке видиме до кога така :smir:
ајт отидов да се средам
позз

Кајги,
на тестот од 5 задачи решив само 1пол.:toe:
Ако класниот е добар човек,ке ми пише 2че :$.
Ајт,идам на германски,па бегам другите 2 часа,не се седи.:back:

Шехерезад се гледа на сите можни телевизори во куќава дури и и кај мене имам човек во собава кој што ужива во таа теленовела :icon_lol:, а јас морам да ќутам....
Студи надвор изгледа опак стега времево, инаку пак комисија гужви нервозни луѓе што чекаат ред, пак дома работа работа и само работа :icon_lol:, се заебавам не сум човек кој што се отепува од работа, лагодно си уживам во тоа нешто.....
Завршија рекламите продолжува Шехерезад....
Симнувам нешто :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:конечно таму да се срфедат работите, Стивен Сигал аикидо филм Опасен чофек така се вика :icon_lol:....
Итоа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom