Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dear,
Утре брат ми бега од дома, на школце јабана ради факин фудбал. Прв пат изглеа ќе се одделиме на подолг период, не дека се погаѓаме ногу, ама па браќа сме нели. Една година ја не знам он како ќе издрже сам ама ние малце раат од него ќе видеме :D Не го неќеме ама знае да иде на живци по прилично голема бројка у дено. Така малце шубе ќе ми е ама ќе се навикнам. Wish u luck bro!

Први септември помина, а заборавив пост да пишам, санава ган :icon_mrgr:

Си шетам низ маало прееска и едно мало девојче им вика на другарките дека е време да си оди дома, пошто утре требало во 8 да биде во школо. Лошоуууууу :icon_mrgr:
Ко помал негде од почеток на август ме фаќаше депресија ради крајот на летниот распуст :D Често ми се случуваше секој ден да сонувам како правам тест и каснам на тестот...:icon_mrgr: Ама затоа до 20 и некој август веќе бев помирен со судбината, и онака на последниот ден пред да одиме во школо бев највесел и ги ремете другите кои паѓаа во тешки депресии :icon_mrgr: Првиот училишен ден секогаш ми траеше како цело вечност. Онака стануваш во 6 и 20 после 3 месеци, уште во 8 и пол се враќаш дома, и цел ден седите во маало :icon_mrgr:
Времиња...

Вечерва бев многу вреден :D Кога ќе решам да средувам ми нема рамен. Сум ја подредил голем дел од литературата по мојата и струката на татко ми и во тефтерче сум напишал која книга каде стои. Утре ми останува да го завршам остатокот :D Конечно тефтерите што му ги давале на татко ми низ годиниве (некои и од 94-та) почнав масовно да ги користам. Ми дојдоа како кец на десетка :)
Си најдов и некои тин шеми дур раскревав :pos:
Отворам едната и гледам листа на 20 песни и прва е Do you know од Енрике. Си викам, па не се толку стари. Гледам напред од 2007 биле :confused: Зар 6 факинг години поминаа од времето кога си ја праќавме песнава по мобилни? :eek:

И то...
Имам големи планови за наредниов период, а треба и некои многу битни животни одлуки да донесам.
Првата е донесена :D Ќе се шишам кецарица или двоИка, прв пат после седмо одделение :) И така ќе си терам до крајот на животот, пошто и онака ќе ме снајде ќељава судбина за некоја година :icon_mrgr: Е другите одлуки не се лесни и директно влијаат на мојата иднина. На арно нека е, што и да изберам :icon_mrgr:
Септември и не е така лош месец, и онака есента лека полека ми станува омилено годишно време...

П.с. за нова година ќе си го вратам стариот ник :icon_mrgr:

денеска се враќаме од чаршија со другарот и го начекавме Кико кец, и поминува до нас и другар ми вика :"шо мириса вака на загорено ??" :pos: :pos: сум се смеел на цел глас едно 30 минути секако :)

Oh, okay, I drowned the old me, in something... Now I've become cold blooded, I can't even feel my heart ticking... State of nirvana, yet the confusion stays, but... it's different. Незнам, дали сега да се посветам на страната на логичноста или креативноста... некако второво ми е помалку замарање... I can't be everything really. Како што кажа една форумџика тука, сеа сум и ја баш така, ни на мртво плачам ни на живо се смеам. Онака си се смеам, ко за бардовци директива. And I don't care... I made the same mistake but this time it's the last time. Cos it's enough to listen someones meaningless shit for nothing.

Е сеа ќе одам да глеам филм, пошо не ми се спие... не сакам да спијам... :unsure:

1098451_449789605136404_2000625704_n.jpg

Драга,

Крајно изреволтиран од тебе!

Пред некоја вечер тука ти се жали еден дека комшиите му пуштале гласна музика по полноќ и имаше кажано дека утрото ке се освети со тоа што од сабајле ке цепи дрва в двор за инат да врати за музиката.
Утредента накај пладне една ти се жали дека имала луд комшија што од сабајле се расцепил дрва и пуштал музика.
Јас ги најдов двајцата и ги споив за да се помират, а ти си ми го избришала мислењето?

ДУМРИШ!! Е така!

Драга кајганче
вечерва решив да не спијам, веќе 6то кафе во рок од 4 часа, срцево ми лупа ко ненормално, али ме боли за се, ми се скурчи да мислам зошто и како . Читкам си се нервирам малку повеќе за многу работи, али да сменам неможам ништо посебно не мислењето на другите. За некој сат ме чека пат, 3 чекори напред 5 назад некако ми се оди накај тој град веќе. :unsure:
Утре мора да поминам да испоштовам некои луѓе кои ги немам видено одамна, мора да направам еден тренинг во теретаната каде не сум влегол веќе 4 месеци, каде ако е се ок за месец дена ќе оставам по 3 часа секој ден, претпоставувам бидејќи уште тоа ми останува во животот (учење, работа и вежбање се друго излезе минливо и привидно)

А куде е тема за кече? опет некоја рима да се испече
Ваљда фраер си купија тој што си тражеше и јутре у слаткару ке си гa фати најубаво булче
Него Кајгано прееска две утакмице сам решија сс тројче
Кој филинг кд гу пукнеш мрежу без коске
Ск се осеќам испунето и мњааа у кревет. Лаку ТИ ноќ

Nije bila osobito lijepa
ali nije bila kao druge
pa je ljubav kao uvijek slijepa
zbog nje razne prelazila pruge
Nije bila osobito moja
ovo malo dovoljno mi znaci
ta je bila drugacijeg soja
grizuci se, mi smo bili jaci

Imala je lijepu rupicu na bradi
znala je da grebe, znala je da gladi
drhtali smo slozno, smeteni i mladi
znala je da prede, znala da se svadi
Imala je lijepu rupicu na bradi, rupicu na bradi

Nije bila osobito luda
ali ja sam dizao taj prosjek
Cinio sam zbog nje razna cuda
milovao i prije i poslije
Nije bila osobito njezna
ljutila se u nekakve sate
ali mi je bila neizbjezna
u te sate sto u glavu mlate

Imala je lijepu rupicu na bradi...

:свиркам:

Драга К...

Се разбудив а не требаше... пробав да заспијам не можам... ептен тапа е вака (n) Сакаш да спиеш а не можеш да заспиеш :cautious:

Кајго добро утро...ете ме :icon_lol: знаеш ли кое е чуството додека спиеш да те разбуди шефот? -Сум рипнала мислејки сум се успала за работа :pos: ах бре срце ке ме фатеше...такво е кајги приватното...:pipi: не требаше да ме стават одма прва смена не не,зарем заборавија дека сум на одмор и дека многу ке спијам,како ли ке станам кајги у 5 после месец дена скоро :notworthy: нема врска за арно нека е...овие два дена ке сум турбо кајгооо пакување испракање мајка па ке си заплаче али навикнав ја веке на тоа ;) е така...среда здравје Боже со Господ напред јас си одам...помалку ке те дружам од таму ама знаеш како е нели? Нема да има кој да ми готви да ме пере се сама па тоа значи и помалку слободно време :D така кајгич ти остани ми со здравје јас одам да варам едно турско :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom