Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
многу сум радосна и среќна лалалала денот ми започна многу рано не сум наспана и ич не ми е мака оти не сум спиена ни 3 саата оти една вест ме направи многу радосна и пресреќна сум си неможам да поверувам :X3: се осечам како мало дете кое се радува на новата играчка :P

Кајги
Не можам да разберам кога во недела или сабота некое машко ќе пише статус: Досадно е упм!
Па машки ли сте што ли сте, еден куп спорт има по телевизииве. За греота, све шминкери станаа.

Сакам да прашам дали некој би знаел утре од колку часот почнува настава за прва година во Димитар Влахов - Скопје? : )

Ви благодарам за игнорантскиот однос, ме натера да разберам некои одредени работи.

Нече инспирација поштеног човека... Али се заинатив и логото излезе некако, it's something барем како концепт... And meanwhile, I got an awesome idea for a game, for some next competition :) А и да, овојпат ќе ја запишам, јако е :) И дај да одам да се приберам датибам окапав тука. И ми се свиѓа времево, убаво, темно :) And I feel like joking with people today, it can be fun. И да зеам некој филм да гледам, да почнам да цртам, дааа... хммм... да правам многу многу многу работи :) , а сакам сето тоа онака со испран мозок, think of nothing, do everything... макар и да е погрешно

Драга. Не сум наспана.
Цела вечер хорори гледам. Каде несоница имам, па од досада хорори си пуштив.
После и кога ми се преспа не можев да заспијам :facepalm:

Што ми се дешава ни јас не знам Кајги. Битно, не сум на арен пат.
Сум се затворила дома и зјапам само во мониторот по цел ден. Мислам дека сите можни филмови ги изгледав.
Не личи ова на мене.
Се мразам ваква. :notworthy:

Дали е до септември или до недела незнам,денот ми беше sucks :tapp:

А како јас го замислував вчера :

Недела,1 септември, нов ден нов месец,ден за фудбал,спремање чипс и сок,стациониран пред тв САМ и кулирање.

А како испадна: ужас,далеку од сам пред тв и гледање фудбал на раат,се попиздив од фудбалот,се попиздив од сите околу мене,си идам од теретана попизден влевам да манам туш нема вода (21 век бе ало ) :tapp: :гомце:

i want to leeeeeave now :(

Сликава ми го напрај денот :ROFLMAO:
1174565_638941056130191_1499650237_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Кајгано, дојдов во ситуација да се помислам да се помислам дали сум разгалена или не......

денеска се изнагледав препукување и контрање и кафарање помеѓу баба ми и вујко ми, буквално се спомнаа ситуации и настани од 1966 до некни четвртокот, само заради тоа што биле дрвата за 100 денари поефтини, ја незнам како ескалира работата на таа вест, и после си напраа муабет ко ништо да се нема десено, ВТФ се луѓево понекогаш :confused:

Премногу сум станала емотивна! Пред некое време плачев кога ја дочитав Вештица, денес плачев на финалето на 2ра сезона на The Killing. Со години немам пуштено солза поради книга, а пак поради филм уште помалку.
Сега следи најтешкото, враќањето во реалноста...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom