MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
Да бидам искрен не сакав да пишувам на темава ама пустото се исчуручив и јас и плачко голем станав.
Денес фино лепо си паднав на испитот кајги, барем да бев паметен ко што не сум и да не се замарав воопшто и вчера па да го поминев денот уште подобро.
Вчерашниот ден почна чорба гужвање по банки, трчање низ студентски по документи и туркање низ испотен народ, али добро е греота е да се жалам барем завршив работа истиот ден па сега е редно да се молам да ме има на листата на примени
Вчера во живо запознав една прекрасна девојка, дете твое бе кајгано форумџиче
За разлика од мене барем ведра и насмеана али и да ми се лути морам да кажам премногу тврдоглава
, научив доста работи од неа и се надевам дека не ја налутив бидејќи морав да бидам таков мрачен, досаден и едноставно ТАПА на првото видување поради милион ххххх причини, се надевам дека ќе се вратам во метрополата во поблиска иднина па да ја видам пак.
Денес пак арбајтен од ко се вратив дома и уште повеќе мора да учам оти уште еден рок останува за полагање па не смеам да кикснам пак како денес, ако сакам да запишам постдипломски годинава инаку го ебав ежо на летање.
Ајт отидов да барам тема за дипломска кај чичко гугл.
Денес фино лепо си паднав на испитот кајги, барем да бев паметен ко што не сум и да не се замарав воопшто и вчера па да го поминев денот уште подобро.
Вчерашниот ден почна чорба гужвање по банки, трчање низ студентски по документи и туркање низ испотен народ, али добро е греота е да се жалам барем завршив работа истиот ден па сега е редно да се молам да ме има на листата на примени

Вчера во живо запознав една прекрасна девојка, дете твое бе кајгано форумџиче

За разлика од мене барем ведра и насмеана али и да ми се лути морам да кажам премногу тврдоглава

Денес пак арбајтен од ко се вратив дома и уште повеќе мора да учам оти уште еден рок останува за полагање па не смеам да кикснам пак како денес, ако сакам да запишам постдипломски годинава инаку го ебав ежо на летање.
Ајт отидов да барам тема за дипломска кај чичко гугл.