Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Oh what a day! климата си црца, кочан ладно, разглобување предмети за факс и апла логика... интересно како и да е... сега, сега некоја sax компилација, чаша ладна вода и чад од цигара, едвај некое светло од мониторот... Не сакам да одам дома... јес да лето во скопје не се издржува ама па и дома не се живее баш. А колку време ќе сум дома?! 3 дена? После на дооолг пат, толку долг што може нема да се вратам...
Awww fuck it, just chill... everything is gonna be alright... or no... or maybe... or whateva...

Те молам само уште ПОЛА испит да положам и да дипломирам.

Фала многу,

Пријатно!

Се прибрам од свирка. Морници за време на свирка ми беше заборавен поим, отсутен година дена наназад. Се случи повторување преку кое мислам дека морнициве ја достигнаа максималната точка на оддалечување.
Благодарност до дечките кои ја направија песнава. Нека им се позлатат рацете и уште многу многу свирки да им дочекаме.

i? i? i? i? sta mi sada fali?

Кајги,

Денес бев на терен со другарче, нели фул мун, супер мун, фативме некоја слика, во меѓувреме ми врти онај Форест, му викам чекај ме таму и таму, батката попил мало више па отишол на друг крај. Алкохол, блуд и лош српски, Форест отиден си братко.

Нејсе, се преценив со испитот, идам на среќа бе.

Од шо ми е досадно ја слушам Тејлор Свифт, и стварно сум во трабл од жешково :вонзем:

Од шо ми е досадно ја слушам Тејлор Свифт, и стварно сум во трабл од жешково :вонзем:
I knwe you were trouble...
Walk off the earth imaat bole cover od originalot i baska taylor ko dete pee, ovaa na wote bolje e.

Mnogu nelagodno mi e koa cekam red u dezurna apteka iima parovi u redot i i dvata para se guskaat si sepkaat si disat u vrat i baska iskavam od apteka i gleam reklama: lesno e da mrazis, hrabro e da ljubis.
Trebaze da im se vratam i da im zaaplaudiram: ljubovta pobeduva dodeka si se cepkate na redica IN A FREAKIN PHARMACY!
I dont wanna live on this planet anymore
Taka utre den kerka mi u apteka ke ja pratam i pred nea u red kje si se igraat so nosinjata dvajca so bradi.
Ew.
:-(

Јас читав нешто за мажи и фризури...
http://www.femina.mk/новости/мода/фото-кои-женски-фризури-мажите-ги-сакаат-а-кои-не?likeid=8#photo8
Јас цел живот се чудам зошто сум силна идивидуалка, а тоа видиш...

Хее :D

Фемина е најбољи сајт, жими се :D
Ne sum tacna znaci :-D

1779 страници, 3 и пол години и по некоја трошка од животот мој на неа. Грешките случени во тоа време - nevermore.

Draga znaes li deka Luxembourg e najubavata drzava vo svetot ako jas se prasuvam.

Deneska imav cest da bidam del od Nacionalniot den na Luxemburg, I moram da kazam deka takvo uzivanje nemam doziveano ni vo Menhatten koa bev. Gradot vriese od luge a najveke mladi. Prekrasna atmosfera pienje bez pari, prevozot (avtobus,voz) bese bez pari apsolutno celiot grad bese nadvor, vriese. Prekrasni devojki plavi visoki kako sto sekoe masko bi posakal. Ja so nogava i so patericive se obiduvav kolku tolku da se dvizam iako poveke uzivav vo pogledot i si sedev ponastrana. Bogati luge, bogata mladina, doterani i sredeni.Koj ne bi posakal tamu da zivee. Pa za takva drzava i jas ke veam zname i ke se deram kako lud na plostad zatoa sto takvo Kralstvo ke ti ovozmozi sve sto ti e potrebno vo zivotot.
A najveke me izraduva toa sto Utakmicata pomegu Brazil i Italija ja gledav vo eden kafic vo centarot na gradot koj sto se vikase ITALIA, i bese polno so Italijanci i se derea pcuea i raduvaa za na kraj edniot skrsi i televizor. Za moment se cuvstvuvav kako vistinski Italianec.
Za vakvi nesta se zivee ova e golem Kam bek za mene i site ovie slucuvanja ovaa godina pa sakav da spodelam so site tuka mada malce sum drmnat pa i zatoa ne se zamaram mnogu so toa kako ke izgleda napisanovo, samo sakav da spodelam posto na temava imam pisuvano samo za losi iskustva a nikako za dobri.
Da zivee Luxemburg

Videovo e od lanskata godina ama mozam da kazam deka bese vaka i ovaa godina.
Kao zatvaranje na site ceremonii i sto uste ne Imase 30 minuti Fireworks na koi sto ostanav so podotvorena usta i cuvstvoto bese navistina prekrasno.

1044753_10151694177177138_1824837431_n.jpg

Најмала вредност имаме во лето..... жално но вистинито

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom