Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
kajgic draga gi brojam minutite sto pominuvaat do 7am sum ajde uste 2 i pol saati ali me faka kriza kajgi za spienje oviee saati se najteski mi se spie dragaaaaaaaaaaaaaaa

Добро утро Кајги :)
Убаво е кога си негде кај што температурите се за 7-8 степени пониски отколку во Скопје.
Еве ти нешто од мене.
Имај убав ден.

Драга,

Доживеав и да гледам слики од индекси и оценки по Фб. :facepalm:

Мислам, фалење е работава, или што? Хранење на сопственото его, ко демек, само јас одам на факултет, само јас учам, па еве, видете колку сум бистар.

Јас би му пишала во коментар дека е бистар ко Вардар, но ... нема. Сепак, малце самокритика и самоконтрола не е на одмет кај некои. (y)

Спиев од 4 до 7 само, не знам што ми е, али не можев да спијам. Немој да мислиш дека волку рано станав. :D

1014256_580612781961125_508983110_n.jpg

КОНЕЧНООО!!!!!!
се изначекав ама ете конечно ќе можам да присуствувам на чичковците со кој растев
SHOW THEM NO FEAR,SHOW THEM NO PAIN :vozbud:

Повеќе од пола година мислам дека се немам уклучено на форумов...

Меѓу Мерима Његомир и Бебл Џи, бирам Танто темпо :)

Just had to say this, it was probably me all the time :) I guess...

Во пеколов успеав да се наспијам, конечно! И си киднав на работа... reasons: fast internet and air conditioner. И убав е животот вака :D Ау да, му обеќав на газдата дека ќе ги исчистам сите компјутери (као поклон од мене :) ) али изгледа тоа за утре, пошо ќе ми дојде една колешка да ми „помогне“ :love:. И успат за малце ќе завршев Штип денес, ама откажаа, јбг... Time to chill a bit now, 'cos it's cold enough around :D

тоооооооопло ма дури и одвратно топло .....
Порано кајганке уште во древни времиња шаманот за да предизвика дожд принесувал жртви, а во денешно време доволно е да го испереш автомобилот.
Замисли дури и автомобилот го однесов на перење , а дожд нема па нема:(

Драга,
од што е жешко не давам никој да ми се приближува поблиску од еден метар. :/ Сега сите си излегоа и мене ми досадно. Ако!

Драга
Сакам да одам на Тomorrowland, сакам да се напијам, наиграм, сакам да лудувам....
2014 ќе биде, I promise ;)

Оваа година назад дома... првата половина беше екстра, искористена до максимум, многу нови пријатели и патувања, летото во знакот на Македонија, а есента .... мхм :)... Островииииии.....
Кајги среќна сум кога патувам.... I feel alive...

Уживам дури сум млада..... зошто после уживање амин... сега му е мајката! :sneaky:

Поздрав со песничево

Драга, абе можно е баш за викенд да се поболам? Скроз зум затнат ама и не е чудно по вакво време. До пред една недела уште зимски температури до 15 па последните 3 дена тропски со близу 40 за да падне пак на 20. Па како не ќе се поболи човек, баш се радував на викендов ама ништо ќе си дремам дома :confused:

кајги, шотуку открив дека уживам во опери.. осети и опушти се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom