Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
сабајле видов еден кај што јаде пица и ми се пријаде ама немав време да купам. попладнево решив да си преспијам и сонував дека јадам пица :love: леле толку беше вкусна....не знам, не се опишува чувството......тенка, топла, печурчиња, зачини преубави....
кога станав устата полна со плунка ми беше.
и реков на мама или прави пица или ја заминав да купам, па ај реши да направи оти долго време немаше направено една фамилијарна. набрзина купи некои зачини што недостигаа и сега моментанло се подготвува па ваљда за 15тина минути би била готова :pipi:
п.с. мразам кога некој ќе ми даде некоја обврска да ја завршам во точно определен рок (n) мразам ограничувања

Драга ...

денешниве родители се Бог да чува
6668367_460s_v1-jpg.59072

Драга ...

денешниве родители се Бог да чува
6668367_460s_v1-jpg.59072
Јак трол е ова, ако не приметуваш :D

едит: он:
форумов станува калакурница
гуштери се понашаат ко џомби, ама од оној сељачкиот тип
луѓе имаат високо вештачко его доволно горе што не моеш да ги спуштиш, иако реалното ниво им е негде одма под твојот пупак пошо можат само да ти го...да.
не знам дали уше долго ќе сум на форумов, ова е втор пат како размислувам у последниве 1-2 години да се откажувам, може ќе биде на трета среќа...или тоа или ќе идам у зомба мод, само читање, рееееееееееетко пишување, може и најарно ќе е така

Тапа, тапа... сите луѓе со ког би седел и би праел муабет или се многу далеку или воопшто не сакаат да дојдат (се зафатени, демек), а тие шо сами си ми идат веќе ми се преку глава... цел ден си прам анимации и не ми се мрда, ме мрзеше и по цигари да одам. Пак таа мрза, таа лоша и глупава мрза да не сакам од кревет да мрднам. Лут и нервозен од пред некој ден, кога е досадно е досадно а кога нешто се дешава неможеш да постигнеш се да средиш... И таман ко ќе помислиш дека нешто, барем нешто тргнало како треба и ете, грешка, само илузија од то шо сакаш да го видиш. А па и интернетов ме нервира сеа, Sun Wireless уште не го средиле -_- после пола година и то... Јебеш ти ова, одам да прам не(и)што...

Драга убаво е чувството кога ќе си го вратиш биоритамот, кога пред 22h ќе почувствуваш замор и ќе ти се спие. Ми недостигаше тоа чувство....Убаво ми доаѓаат песниве на Адел просто ја обожавам. И внук ми си го обожавам црвче на тета, кога се смее ми иде да го изгрицкам. Ќе бидат кумови во јуни му порачав токсидо со лептир машна има да биде фаца. Многу го разгалувам сестра ми ќе ме утепа некој ден, али милост е тоа што да правам посилно од мене е....Убаво ми е некако, после толку време дури не ми се ни верува дека вака се чувствувам:pipi:

Кајганче,

Не е на арно работата кога ќе земеш да пиеш во 1 часот навечер сам, без никаква причина ... :(

Драга , знаеш ли ти некој константно да зезнува работа ? Све е супер , убаво, само крајот кога ќе дојде , јас морам да заебам ... Ми иде сам на себе шамар да си удрам , каква кретенчина сум...

Секој нареден погрешен чекор што ќе го направам , ќе се казнам самиот , не иде вака... Ако се опоравам од ова и излезам од дното, тогаш можам да кажам дека сум успеал нешто...

Случајно у дневна ги начекав вестиве оние од 11 о клок, и посакав да се отрујам со паста за заби, за среќа ми помина, државава ќе изгубеше голем човек.

Драга,
Ужасно нешто е поплавата. Кога гледаш од високо, добиваш чувство како да набљудуваш бојно поле, во воздухот се чувствува пустош, тага... Летоска така изгледаше едно опожарено село, како аскер да минал и да го запалил... Кога ги гледаш луѓето кои се жртви на вакви непогоди, се кине и дел од тебе.
Инаку веќе десетти ден како ми е затнат носот, ми иде да го исечам и со лажица да извадам тие лајнарии внатре, само не ме бива со игла, нема да можам да го зашијам. :)

Драга,
Можеби денов ми беше катастрофа, ама затоа ноќва... не можам да ја опишам. Дефинитивно една од најубавите во последниве неколку месеци. Одамна ми се нема десено да го пуштам мозокот на пасење и да заборавам на се и сите околу мене, да се препуштам на музиката (и алкохолот) и да уживам. А богами запознав и неколку интересни фаци... смачено ми беше секој ден да ги правам истите работи со истите луѓе, убаво беше да се внесе нешто ново, за промена. Се чувствувам препородена. Само не знам дали ќе се чувствувам така и за 3 саати кога ќе треба да појдам на факултет o_O И така.... ајде лека ноќ и слатки сни :D

Кајганче,

Јас добар сум фала што ме праша,чекам да се симне breaking bad season 2 да си почнам да си гледам до вечер а за после ќе видиме можно е да излезам можно е да си останам да се дружам со креветот ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom