Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ее Драга, што ми се исподеси во последнава година можам книга да напишам. Првиве два месеци од 2013 не изгледаат воопшто поразлично. Во право беше Сусаро кога рече пред нова година дека на 01.01 НЕ доаѓа до рестартирање на системот туку се истите работи и обврски не чекаат и наредните месеци. Не се жалам, барем исполнето ми е времето + насабајле побрзо заспивам, (да, насабајле), ваљда од умор.
Моментално уште едно патешествие на повидок, кањонот на ладната Радика, возвишената Бистра, снежното Маврово и незачистениот коловоз. Ко преживе прича че.
Ако ми текнне уште нешто ке напишам попосле, сега ми е интересен патот (ебате интересното).

Sent from my U8600 using Tapatalk 2

Покрај сите одвратни работи што ми се десија месецов, како јаготка на шлагот и телефонот ми рикна...:facepalm:
Штеточина од месец, ШТЕТОЧИНА!

kajgi ovoj mesec februari na mnogu luge baksuzen i mene me fati kriza ali mala izgurav nekako aj mart ke vidime so ke donese
pozz kajgic

Драга моја кајгана ...

Вчера заборавив да пишам од работа со точак на кај домче си уживав во дождот, слушалките на уши и уживав цели 40 мин бев исклучен со мозокот не мислев скоро на ништо ... ах ќе те излажав драга моја кајгана мислев ... се запрашав зошто многу луѓе по крај себе си ... имаат своја понежна половина каде што има вистинска љубов ... а кај мене :confused: ништо но ајде како и да е си уживав во музиката со мојот точак јас и он сами на дождот додека ги гледав сите како се растрчуваа како да ги брка некај ѓавол јас си уживам ... Тоа е за вчера а од сабајле навака ... нешто слично после долго време на работа да бидам 20 мин по некое чудо а како обично доаѓам 5 мин покасно ... и друго кајгана не можам да разберам доста работи ... зошто толку некои луѓе станаа премногу алчни завидливи и едноставно како да се без срце како да се само статуетка некоја ...

Али драга моја кајгана погледни ја сликава све би дал во животот да си имам ваква моја понежна половина :love:29007_329499840503294_1415177087_n.jpg

Ваквите луѓе го прават Светот подобро место за живеење (y) ! Целото мое детство, во 7 минути ..

Kajgana, y u no eat healthy food?!

02ca6c642c2011e2bcd822000a9f129c_7.jpg

Samo zdrava hrana Kajgi. Neli ti kazhav? A bashka i cigara ne sum pipnal vekje 5 dena.

Кој е бе шо сака :icon_lol:?
Дојдоа уште посабајлечки ми го направија интернетот :icon_lol:, бев до кај брачката на УСБ да го однесам преводот и поминав да ургирам вика до 1 како до 1 ми треба за работа. И дојдоа му викам да не се плашат не ме слушнаа и ги подисплаши кучето, вика ти не знајш од Паторо горе на деветтокатница ко не бркаше шарпланинецот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Мајне громо баму стопанката :icon_lol:.

Еј драга.
Знаеш, последно време сум малце капнат, боледувам, ме боли грло, левото уше ми е тупан само свири како бомба пред да експлодира. Ама ако, си го терам ја животот. Онака плански гледано се е пред мене, се нешто планирам па се надам некој да не ме заебе. Или сам да не се заебам. Остај тоа. Има друго непто. Она поинтересното. Ич неќам да сум директен па како сакаш свати ме. Си продолжив со животот, онака како што мислам дека треба, погледите каќуваат дека ипак не е ништо како што беше, чисто обичен однос, професионален шо би се рекло. Се осеќа онаа жар, оние телесни покрети, онаа заинтересираност. Јас си гледам да останам колку што можам поладен, онака демек сеедно ми е. Било па прошло. Демек се сум забораил и неќам да се повтори. Но, не гледам како сето тоа би излегло во нешто повеќе. Иако и условите не дозволуваат, мене ми е убаво и вака. По невино е, по опуштено е, по слободно. Има место и за грешки, ама има и за јаки моменти. Супер е се бе. Само грлово да ми пројде и сум топ. Синсерли ми.

Слушам на вестите оваа брана попушти она брана попути....кога ке се собере сета тааа вода ке не поплаве сите ,дрогираните политичари ке си одлетаат ку_ ги боле .

Луѓето потонаа у водата со гомна до гуша,се изгубија,и тоа малце што го имале,а никој ништо не знае и никој не е одговорен за катастрофите,никој не граде тоа што треба и поправа навремено,ебен мост немат луѓето не може да се видат коа европска држава ќе праве ццц

те ебам у државата нека дојде некој пак да ми рече "ама зошто така немој баш е убаво" :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom