Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
може ли некој грип да ме прескокне?
:tapp: :гомце: :tapp:
п.с. важно и ја сум во едно од видеата на харлем шејк :love:

Се напив зелено чајче и сега сум хај :icon_lol:, сериозно ќе си сварам утре пак сум подзаборавил како дига расположение алкалоиди флавоноиди :icon_lol:...

Завршив со преведување сега да лекторирам а бе кај го има ова за истите пари :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:?

Утре има да биде унга бунга зунга рунга кај ќе бегаш мори, ааааааа ќе јадам ќотек така ми изгледа :icon_lol:.

Исто како она ситуацијата влегувам и тој сељакот со капчето со левата рака ми го попречи патот, јас со рацете в џеб само го одминав кога се наредија четворица на скали горе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, не можело резервирано вика еј се здрвија дека не ни застанав, пукани пилци се :icon_lol:. Оп излезе позната фаца еј немој те молам заради него се вратив :icon_lol:.

Ајде мир љубов и разбирање :icon_lol:.

60735_483197805074277_1033583369_n.jpg

UÇK në krye të ARM

https://www.facebook.com/photo.php?....114106278650100.14367.114081605319234&type=1

Е ова ти се вика подјебавање.:icon_lol:

Кајг,како државата така и таа,двојни стандарди воведила :pos: за некој може,за мене не :mad:

Ниска култура кај младите ме убива у поим,не ни се трудат да сменат нешто,да почнат првен од нив,а за плукање први се како нешто не чине.

п.с. ми светна фикс идеа,да работам за кока кола таму некаде во далечна/блиска иднина :icon_lol:

19ти февруари, денот кога ставив точка на И на овој гнасен и тешко поднослив петти семестар. Адекватно ќе се одбележи со здрава прослава овој викенд. После последниот испит што го полагав денес, слободно можам да кажам дека неофицијално семестар е исчистен како аптека, гланц !! Сега се слушнав со еден колега и ми пренесе дека сум освоил 21 поен од еден испит од минатата недела, а мене ми требаа 22 за 9ка:facepalm: .. Не е можно да се толку клети, утре мора да ја фатам проф. за тој мочан 1 бод. Семестар без 9ка, не е семестар ! Одам на заслужен одмор, книга не чепкам еден месец ..

ПС - Вечер навивам за Арсенал ! Прочитав пар статии и анализи за дуелот, Арсенал го имаат сведено на ниво на Гројтер Фирт, три ипол коеф. за победа дома - Бог да чува. Не губат вечер топниците, од инат ако треба. Пау пау пау !

Драга....на сите политичари им посакувам да си дочекаат долга старост и тешка болест! АМИН!
AMIN
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 21:56 ---
60735_483197805074277_1033583369_n.jpg

UÇK në krye të ARM

https://www.facebook.com/photo.php?....114106278650100.14367.114081605319234&type=1

Е ова ти се вика подјебавање.:icon_lol:
а прати кометари од ШИПТАРОВ ГЛУП

Afet Dardhishta koga xaferi ke kaze mirnoooo site makedonksi vojnici mirno ke stojat, naredba si e naredba, urime postin
пред 4 часа · Ми се допаѓа

Afet Dardhishta o budali i rusija ke ja napravime albanija, ke vidite vremeto ke go kaze svoeto,
пред 4 часа · Ми се допаѓа · 1

Ardian Xhaferi Stefan Cvetovski zad kompjuter mozes da go pisuvas ova kolku sakas

Afet Dardhishta ne se naucivte be na pristojno odnesuvanje , ova ne e nisto sto ke bide uste poslatko i povkusno mmmmmm, urime urime
пред 4 часа · Ми се допаѓа · 1

Afet Dardhishta makedonci nema vie ste bugari ili srbi pa mozno i grci hahahahah
пред 3 часа · Ми се допаѓа

Afet Dardhishta za rusija e lesna rabota da ja napraime albanija zatoa sto rusija e veke albanija, problem e malce kina ama i toa ke se sredi to est kina ke bide albanija ahahahahah
пред 2 часа · Ми се допаѓа

Afet Dardhishta ne mora ni da razbiras be nikolovski, samo prais guzva tuka begaj podobro
пред 36 минути · Ми се допаѓа

Е ШТО ИМАМ ЖЕЛБА ДА МУ ЈА ВИДАМ ГЛАВАТА ИСЕЧЕНА
И НА ТАКВИТЕ ПИЧ.ЕТИНИ КО НЕГО

Драга Кајгана,

Еве ме пак во Кејп Канаверал, поточно во Мерит Сквер трговскиот центар. Кркав во Чик-Фил-А, си купив патичиња во Финишлајн, и еве сеа гага нет :) Решавам тестови за унапредување на работа :)

Инаку на брод е ОК. ПОлека се навикнувам на работа. Не е лесно да се работи псле 2 месеци одмор :)
Инаку тука има доста измени, и кадровски и во процедури. Битно Јоланда е сеуште тука и сеуште ме сака :) Синоќа таа пушташе музика во кру-бар. Онака лагано, еренбе за нејзините другарки да нишаат колкови :)

Ојдоф да си купам Пепси и да палам патиките полека накај брод :)

п.с. Си купив нови патики, adidas top ten, ептен им имав мерак уште од средно, и сеа си ги купив :)

Драга моја кајганче зошто мажите и жените се толку различни ? Жените се од Марс, а мажите од Венера или беше обратно ?

Зошто на жена и требаат само неколку месеци да заборави некого со кого била неколку години, а на мажот му требаат неколку години за да заборави некоја со која бил неколку месеци ? Џабе сме ние мажите физички посилни и можеме погласно да се дереме кога во однос на жените сме психички инфериорни. Кој што сака нека каже, ама научно е докажано а и секојдневната пракса го покажува тоа за физичкиот и менталниот баланс меѓу половите. Физички сме ние појаки, а ментално се тие поцврсти - жените. Затоа и не владеат. Затоа што силата секогаш била во умот а не во бицепсот.Може сите моќни позии во светот да ги држат мажите, ама тие мажи жените ги управуваат и манипулираат, понежниот пол управува со светот. Ние машките сме само подизведувачи, а најчесто не сме свесни за тоа.

Најактуеален пример за тоа моментално е Султанот Сулејман. Светски султан, најмоќен тогашен владетел на планетата. Од исток до запад све живо му се поклонува и нозете му ги бацува. Цел свет му бил под нозе. Војски, армии, држави рушел и уништувал, а сепак бил немоќен пред украинската убавина на Хурем, која што со лепота и ѓаволска лукавост го ставила во својот скут и го навивала како детска играчка. Таа преку него управувала со тогашната најмоќна империја на светот - османлиската. А овој пример од историјата е само еден од непресушната ризница на докази за женската супериорност над мажот ! Така било и ќе биде.
тоа ти е брат...Жена неможе да сака ни пола од тоа што мажот може да сака....

Драга,
ако некој сака да ме казни, слободно нека ме осуди да чекам некаков одговор. Цела недела чекам еден смотан mail да ми стигне и го нема, а јас сум на работ на нервен слом. Луѓево се УЖАС! :mad:
Еве ти една што ме смирува во моментов. Слушај и уживај.
Чао.

Драга Кајгана,
многу се напињаат луѓево околу таа веста за токсичното млеко од Хрватска..
- Ја на децана мои не им давам од канцерогеното млеко! ..а пуши три пакла цигари у денот.
Онака.. Лажеш курво!
Па што не собереш мајчино млеко во едно големо буре, па од него прај си сиренце, кашкавалче, кисело млекце.. о.о

Баш подразмислив, како би изгледале владините реклами на оваа тема..
Тригодишно девојче со плетенчиња се буди од спиење, трча по скалите до долниот спрат и таму ја дочекува татко и, насмеан пие кафе и чита весник :) Па ја фаќа за раче или ја качува на ушка и заедно потпевнуваат до шталата зад куќа :)
Таму мајката, врзана кај козите си чека, насмеана... им подава полн бокал млеко :)
Пивнува татково, праи Ммм.. и подава на ќеркичката..
Си ги оближуваат брковите, се закикотуваат и се гушкаат.. И мајката со нив се смее..
И ја заклучуваат шталата и си одат.

ДОМАШНО НЕОБРАБОТЕНО МЛЕКО
СО ЉУБОВ, ОД МАМА!

Користете домашни производи!
Влада на РМ.

се мрднав.

Абе Кајгано ти изнаставаа се вмбловчишта и есно ориентирани нови модератоир, кој тезгаџии на пазар кој цвеќари, бафџанџии,портири,чувари ( арно ама аптекари нема цитро никако да го стаат за мод ) сликани до споменици, цркви, со навивачки бои на фаца, качени на тераса нгрнати со 16 крако сонце и обавезно со по некоја фотка на поилото од букефал..
И почнуваат да серат и да се курчат како тоа политика била забранета, еба јебемлига ако кажат за гвујо што сечел лента на селска чешма тогаш тоа нема да биде политика тогаш тоа ќе биде настан арно ама ако некој отвори тема или пише за тоа колку пари се украдени при правењето на таа чешма тогаш тоа е политика.
Јебеш му матер сакаат кајганава во фемина да ни ја претворат.
:pos:

Драга....на сите политичари им посакувам да си дочекаат долга старост и тешка болест! АМИН!

Јас пак се најдобро им мислам, ќерките за министри да си ги дадат :) Зетчиња од УЧК да си добијат :)

538323_10152559113695066_926924365_n.jpg

Вака и нив да им се десит колку е можно побрзо.Ама ќе бидат сами, газолижачите во меѓувреме ќе си најдат нов чмар.
А гробот да им е траен како споменикот во Карпалак
:гомце:

Драга,

13181_4932410642583_748345249_n.jpg

Се тапшам незвесно време сама по рамото. Имам толку да кажам што мислам дека цел ден би зборувала без да престанам. А молчам. И времево ме нервира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom