Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Зјапам у една точка скоро саат време.Очиве ми гледаат, душава ми спие.Жив мртовец ќе бидам денес, само ќе мислам како ќе се кутнам во кревет чим дојдам..Ако издржам до 4 без да паднам медаља ќе си дадам..
А, и го мрзам моментот на палење светло во соба додека надвор скоро е разденето/облачно.

Драга,
Добро бе ова мачкиве знаат да прекинат?
Цела ноќ....цеееееееела ноќ...вијагра да не голтнале?
И вака ненаспана и утепана треба да идам да заверам семестар. Ма јок. Утре.
Мачки...аман. shut up. Ќе ви излезам со петардите од Н.Год што ми останаа.

Од сабајле 5(пет) пати се смени времето:confused:
после видов на педерот од комшија му ја учукале колата
нормално погречно паркирана,
и сега чекам уште сонце да изгрее
па сите можни времиња да поминат
Ах драга
па да викнам СИЛНО СВЕТНАЛ ДЕН:cool:
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 13:12 ---
На човек целиот свет да му го дадеш, пак малку ќе му биде.
А богами и на жена:cautious:

20ти среда, уште еден ден пред џукелана од професор, книга не сум фатила само си презакажувам после, па после ова, па после она.......ако ме пушти ме пушти ако не не му се замарам веќе.Нарушен биоритам легнувам во 5 сабајле станувам во 3 поручек под итно мора да се среди....али од утре натака да помине само проклетион испит. Сакам да трепнам и да дојде утре некаде 6 саат поручек да шетам со другарките некаде да се релаксирам малку.....

Се е розово во Македонија кајги.
Ударни вести на сител:
-Канцерогено млеко од Хрватска
-Советничката листа на СДУ во Кисела Вода биле целата советничка листа на СДСШ
-Некој дрипац од којзнае каде вика опозицијата бла бла во спортивно ќе пропадне незнам што
-Македонскиот јазик официјален во некое Српско село

Where the fuck is веста за гомното Талат Џафери кое пајо го предложи за министер за одбрана?
И некој тука ќе ни вика требало во војска да идеме, море нека се носат во три лепе пичке материне!

кајги моја забегна морам да кажам дека некои администратори живеат во облаци носат розеви очила и паѓаат во несвест ако видат слика од реалниот сје.ан живот што не е поврзана со љубовта во која тие веруваат и не заслужуваат да се мешаат во теми кои не ван нивни стандарди на свакања и согледувања на нашата жална реалност
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 16:18 ---
уствари незнам дали реалноста е пожална или ваквите администратори моја кајги
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 16:22 ---
и моја кајги јас морам да кажам дека имаме некои администратори што се влезени во филм како уса и изиграваат дежурни полицајци а по се изгледа тоа им е најголемото достигнување
ах моја кајги на почеток многу те сакав ама сега веке не си ми толку драга а можеби за скоро ке мораме и да се разделиме поради твоите неверства кои навистина не ги очекував да ми ги направиш
зар ти кајги моја да ме предадеш за некој рамковен
зар ти кајги моја повторно за кратко да ме предадеш за некоја ал-каеда
ах кајги моја да знаеш какви им се врските на нашите соседи и како никој кај нив во врска не смее да се меша ах кајги моја и твојата судбина веке е јасна иста како судбината на државава и овој мекуш ( админ) народ
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 16:23 ---
Се е розово во Македонија кајги.
Ударни вести на сител:
-Канцерогено млеко од Хрватска
-Советничката листа на СДУ во Кисела Вода биле целата советничка листа на СДСШ
-Некој дрипац од којзнае каде вика опозицијата бла бла во спортивно ќе пропадне незнам што
-Македонскиот јазик официјален во некое Српско село

Where the fuck is веста за гомното Талат Џафери кое пајо го предложи за министер за одбрана?
И некој тука ќе ни вика требало во војска да идеме, море нека се носат во три лепе пичке материне!
еве ти една вест

Џафери го презеде раководењето со армијата

Од денеска Талат Џафери ја води македонската одбрана. По дуплата воена кариера и во вториот обид Џафери вчера беше избран за министер за одбрана, а денеска беше пречекан од македонската гарда.

Откако ја прими функцијата рече дека му е чест да ја води македонската одбрана во градење армија согласно НАТО стандардите, и дека ќе работи на помирување на етничките групи.

Го пречека досегашниот министер за одбрана, му ги претстави проектите кои треба да се довршат во интерес на припадниците на АРМ. Му посака на Џафери да успее да ги облече во нови униформи и чизми војниците на АРМ, и ја потенцираше улогата на македонската војска.

Џафери се поздрави и со својот нов соработник, генералот Горанчо Котевски со кого до 2001-ва биле заедно офицери во АРМ додека пролетта таа година актуелниот министер замина во ОНА. Не го прочита краткиот говор до крај како што прават министрите за одбрана, па наместо поздрав до АРМ побара поддршка од новите соработници.

Бесими првин се прости од персоналот во Министерството за одбрана и со подароците од началникот на генералштабот, неполн час подоцна стигна во владата. Таму од досегашната евро-вицепремиерка Теута Арифи ја презеде новата функција потпретседател на владата за евро-интеграции. Арифи по задачите од Брисел сега се насочува локално, ќе се бори да стане прва жена градоначалник на Тетово.

Миомир Серафиновиќ

Кајганче!
Зјапам у една точка скоро саат време.Очиве ми гледаат, душава ми спие.Жив мртовец ќе бидам денес, само ќе мислам како ќе се кутнам во кревет чим дојдам..Ако издржам до 4 без да паднам медаља ќе си дадам..
А, и го мрзам моментот на палење светло во соба додека надвор скоро е разденето/облачно.
Да се надополнам.. Тој јаречки инат мој го обожавам :) Ме турка само напред и најчесто во правилната насока.. Кајганче, не само што издржав туку и преведував симултано у кабина.Горда сум на себе за денов :)

Да се надополнам.. Тој јаречки инат мој го обожавам :) Ме турка само напред и најчесто во правилната насока.. Кајганче, не само што издржав туку и преведував симултано у кабина.Горда сум на себе за денов :)
:cuc:

Исто ко да им застанавте на гроб и да им плукнавте! Се надевам нема ниту еден близок од луѓево што загинаа 2001 да гласа за мочковциве. Само да ми дојдете на врата или јавете ми се, не е проблем. Едвај ве чекам да ми се појавите пред очи, скапаници едни.

Сакам сите вмровци и сдсмовци предавнички што ќутат на најновото предавство на Македонија да умрат од гонореја во бавна и патетична смрт.
Не ги мразам Албанците, ги мразам гнасите македонски. ПИЧКИ!

Драга моја кајганче зошто мажите и жените се толку различни ? Жените се од Марс, а мажите од Венера или беше обратно ?

Зошто на жена и требаат само неколку месеци да заборави некого со кого била неколку години, а на мажот му требаат неколку години за да заборави некоја со која бил неколку месеци ? Џабе сме ние мажите физички посилни и можеме погласно да се дереме кога во однос на жените сме психички инфериорни. Кој што сака нека каже, ама научно е докажано а и секојдневната пракса го покажува тоа за физичкиот и менталниот баланс меѓу половите. Физички сме ние појаки, а ментално се тие поцврсти - жените. Затоа и не владеат. Затоа што силата секогаш била во умот а не во бицепсот.Може сите моќни позии во светот да ги држат мажите, ама тие мажи жените ги управуваат и манипулираат, понежниот пол управува со светот. Ние машките сме само подизведувачи, а најчесто не сме свесни за тоа.

Најактуеален пример за тоа моментално е Султанот Сулејман. Светски султан, најмоќен тогашен владетел на планетата. Од исток до запад све живо му се поклонува и нозете му ги бацува. Цел свет му бил под нозе. Војски, армии, држави рушел и уништувал, а сепак бил немоќен пред украинската убавина на Хурем, која што со лепота и ѓаволска лукавост го ставила во својот скут и го навивала како детска играчка. Таа преку него управувала со тогашната најмоќна империја на светот - османлиската. А овој пример од историјата е само еден од непресушната ризница на докази за женската супериорност над мажот ! Така било и ќе биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom