Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга... Епа ДА :)
tumblr_mifg35kcmr1s0xjvpo1_500_large.jpg

Кајги
од шо се мачкиве замјаукани почнаф да му мјаукам на кучето и си мјаукам така цел ден, изгледа и мене ми треба парење...:pos: Мјау мјау меуууууу

Кајги,

Досадно ми е планирам да го пополнам остатокот од вечерта со Breaking Bad али некако шо викаат Сбите Neda mi se.

nemozam vo 6 saatot da stanam sabsjle pa I zivotot da mi zavisi,promasiv avtobusot vo 6,
majka mi so golemi maki me ismolkna od krevetot.
1 nedela insomnia posle cela nedela spiejne FML.

Д.К

Никад не ме мрзело да учам како сега што ме мрзи, никад. Како доаѓа крајов се помалце сила имам. Ме утепува времево и нискиов притисок. :tapp:

Морав да отворам фб после 9 месеци апстиненција да контактирам проф. од иностранство. Ете ја таа европска култура, човекот ми врати во рок од 10 мин фино лепо образложено, а нашиве треба да ги молиш и триста марифети да направиш.

Деновиве конечно стигаат новите албуми, ќе има квалитетно музиче и време да се преслуша се. :vozbud:

Ne znaes kako ubavo se osekjam ^^
Mi mirisa kosata, zabive mi lizgaat od sto mi gi cistea, cista postelnina imam, celata mirisam na mleko, oslabena sum, srekna, veke pola od predmetite mi imaat oceni, sobava mi e cista I sredena, plakarot isto, patikite I kondurite pod konec <3
Ahhahaha :D
Mi se odi krevetov da pocnam da go guskam od so sum srekjna :D

Кајганчич ... ретко пишувам на темава, но сакам да ти кажам дека денес научив добра лекција за животот.

Живеј си го животот и гледај си само за себе ... колку повеќе си добар кон другите, толку повеќе ќе те згазат.
Денес се изненадив од некои луѓе, не очекував дека по толку години пријателство ќе се случи тоа што се случи ... сватив дека се' било една голема лага и дека денес непостојат вистински пријатели, постојат само „пријатели“ од корист, а кога ќе немаат повеќе корист од тебе ќе ти го завртат грбот ... едноставно денес останав без зборови.

Колку повеќе се трудиш на некој да му помогнеш и да бидеш добар со некого ... ќе ти се врати како бумеранг, но не со добро, туку напротив со лошо.

Но ... сето ова беше една добра лекција, на никој да не веруваш, и на никој да не му се доверуваш, бидејќи тоа еден ден ќе го искористат против тебе.

И најважно од се' е да не се разочаруваш во вакви моменти, туку да им покажеш на сите дека цврсто стоиш на земја и дека неможат да те повредат.

Драга,
Од денес ми почнува нов семестар, пред-пред последен, и нели, за добредојде, сум на факултет од 8 am до 8 pm. 12 часа исполнети со предавања. Бел ден да не види тој распоредот што го правеше! Се осеќам ко да студирам во Германија пред прва светска војна...

Барем нема да се каам бе,али ипак се пропадна :)
Вредеше или не,којзнае.

Ај можда ќе глеам филм ако не заспијам а као ќе станам за на факс поим неам XD

POZZ

лееееееее ме мрзи.
ме мрзи.
ме мРЗИ!
МЕ МРЗИ!
пасодкапијфсиофјс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back