Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Една статистика покажува дека после секоја геј парада од страна на полицијата масовно се пријавуваат кражби на пендреци.

Занимливо :)

Кајг,

Може немаме природни богатства од типот на нафта, злато и останати благородни метали или пак природни гасови, ама затоа идиотизам можеме да извезуваме и да направиме една глобална трговија со која ни Швајцарија ни Кина ни Русија ни САД нема да можат да ни се фатат за мал прст.
Абе у празна соба идиотизам има од шо тој шо е у собата до таа е толкав идиот шо у една соба не му го собира идиотизмот.
Златна Македонија со 2 милиони од кои повеќето од пола кретеноидно онеспособени сака напредок бе. Бара просперитет, бара иднина.
Па не е лошото шо ги има толку многу. Лошото е шо лесно се претопуваат и оние кои се баш онака соодветни за да трошат кислород на планетава. Ама јеби га, сè се стреми према поголем неред, па ко ќе видиш и самите ние.
Одам да почнам процес на идиотизација за да не ме гледаат попреку кога излагам од дома.

Патем, добро утро.

ДК
Мислам дека нешто малку недостига за сите парчиња од сложувалката да бидат склопени, а треба ли воопшто нешто да жртвувам за да се постигне тоа?

563440_336325903154919_1082294053_n.jpg

Грд денов до немајкаде. Грдо почна, грдо продолжи, стискам палци само да не заврши така, пошто изминативе две недели сум така малце “како потресена“.
И после некој ќе ми рече месецов бил убав, само во мојата глава било тоа. Како да не, тикви варени. Одвратен месец. Одвратно се осеќам во поголемиот дел од времето, само што никој тоа не може да го примети, а мене од внатре ме јаде. Ајде, уште 8 дена, 10 саати и 26 минути, ќе издржиме некако...

Голема благодарност до проф. Виолета Маџова !! (y)

Лично, претставително и паметно дете како мене, заслужува ситно прогледување низ прсти во такви ситуации. Уште повеќе ми значи и и' ги крева акциите на проф. кај мене, што работата ја согледала и средила како што треба, без да зуцнам. За пофалбите околу завршниот да не почнувам:D .. Ќе си ја спуштев главата у шоља и ќе пуштев вода, ако поминеше уште еден предмет со пониска оценка за 1-2 бода, стварно нема смисла. Просекот ќе ми беше за 1 оценка повисок, да си барав така ситни поени и порано. БТВ разочаран сум од другите оценки, не ми е јасно како може така оценуваат :facepalm:, делкање од корен. Инвестиции и ММБ - иста оценка : Oооооди бре !!

К,
:place:
Сакам да добијам амнезија, и никој да не познавам и ништо да не паметам И НИКОЈ ДА НЕ МЕ ЗАМАРА.
Добро зошто луѓето не можат да разберат дека денес сум асоцијална и не сакам никој да видам ниту да слушнам. :place:
Ми се плаче...

Дојде време кога една циганска нација како бугарија да има поголеми муда од нас и да искочат и да протестираат заради поскапувањата и остали срања кај нив.

Д.
чувството кога двајца твои познаници (што мислиш дека не се познаваат меѓусебе и воопшто ни на крај памет не ти паднало да ги замислиш заедно) дознаваш дека се во врска и дека ќе се верат наскоро :icon_lol:
:гик:

Кајги,
Многу сум среќна, сонот почна малку по малку да ми се остварува:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom