Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
од синоќешната бадникова вечера и денешниот божиќен ручек сe поправив :notworthy: стомакот ми пука. пулс допрва на вечера што треба да одам, да не правам муабет.
си ветив дека од утре ќе почнам малку да се враќам во форма. стомаков волку никогаш не ми бил подуен :sick: џабе и серење и се.
бев денеска в село. и поручек и ручек ми се фати, ама како сум се препукал.......да не кажувам.
бевме сите фамилијарно. и тетки, тетиноцви, братучеди, баба, ние сите од дома......
после малку ај демек со братучедиве ќе шетнеме до шума (веднаш зад куќа ни е ритчето, па одма шумичката) ама студено нек си ебе матер. малку сликав пејсажи, едноставно не можев да оддолеам. уште има снег, кај постопен, кај повеќе останат абе милина е за очи :love:
сега за вечера сме кај другата фамилија (по мама). баба уште вол што не имала заклано. кај неа се збираме и мама по телефон ја праша да не и треба нешто, а таа од таму викна: од пиле млеко :unsure: уште вечерва да се прејадам и како што си ветив од утре на работа се фаќам.

п.с. сега приметив дека дури и бутките ми се поправиле. :coffee:

• Ми се допаѓа
Reactions: ION
Драгана кајгана
преку глава веќе од празнициве ова она честитање :cautious: кога кажав дека не сум по празнициве луѓево ме гледаат како ѓавол али не капираат зошто али нвм ... како и да е го напнаа на фб со празнициве и со таа паричка (n)

пак ми се заеба планот за радовиш, не очекував дека толку проблем со превоз ќе имам, ајде петок најверојатно :)

Драга..ја отепав од слушање ..
watch

Sama sum doma, a snema struja. Buuuuuu! Po ona sto mozev da vidam dobra del od gradot nema, ako ne i celiot... Sreca jas gi krijam svecite i upaljacite pa se snajdov odma. baterijata na Mobilniot mi e na 24% ke se zanimavam uste nekoe vreme.
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 20:02 ---
Sama sum doma, a snema struja. Buuuuuu! Po ona sto mozev da vidam dobra del od gradot nema, ako ne i celiot... Sreca jas gi krijam svecite i upaljacite pa se snajdov odma. baterijata na Mobilniot mi e na 24% ke se zanimavam uste nekoe vreme.

Во јануари:
- Тенис - Австралија Опен
- Ракомет Светско за мажи (Македонија учествува)
- Афрички Куп на Нации ( ок де, нема да гледам многу преноси , но ќе го следам)
- Една купа добри снимки од номинирани филмови за Оскарите
- дискусија за сите 4 работи кај тебе Кајгано !

- Како да спремам 4 испита во јануарска сесија со горенаведените "обврски" ? :mad:

ДГК.
Денес денот ми помина во празнично расположение но и со голема празнина во душата,следниве зборови би можеле најдобро да го доловат денешното празнично расположение...
"Мало хране,мало вина ал ни Ј од Јасмина":(

Драга...
Воопшто не ми се допаѓа кога некој нешто ќе вети а потоа не го исполнува истото. Осмели се и исполни го тоа што ќе го ветиш... ако не воопшто не се ни труди. Едноставно е!

К,
Мајка ми денес ми рече, кхм, цитирам: „Ти живееш во некој посебен свет.“
Не знам зошто, но си го сфатив како комплимент. :) Никогаш не сакав да сум дел од колективот, мислам дека ми успеа тоа, штом мајка ми призна. :)

К,
Мајка ми денес ми рече, кхм, цитирам: „Ти живееш во некој посебен свет.“
Не знам зошто, но си го сфатив како комплимент. :) Никогаш не сакав да сум дел од колективот, мислам дека ми успеа тоа, штом мајка ми призна. :)
Велкам то д клаб...:)
Сега станувам од спијање.......
Добро утро...:)

....................................................................

Страшна работа е да сонуваш со отворени очи... а уште пострашна е да се пробудиш... не за друго... ќе се уплашиш оти си живеел во Зомбиленд...:eek:

Треба да се направи римејк на Cast away филмот. Мислам, стварно треба.

Од гледна точка на Вилсон. Што е ова, се спаси Хенкс (Чак), а Вилсон? А Вилсон? Што се случи со него?

Ги заболе за Вилсон, и дали некој го спаси него.

Д.
мора вечерва уште еднаш да ти пишам т.е. да ти дадам пријателски совет...Никогаш ама никогаш не викај АЈ МОЖЕ УШТЕ ЕДНА ( x10 ) за топла ракија :sick: оти едноставно нели не може......буквиве ми играат по тастатура ама собрав сили и дојов да ти кажам.

п.с. прееска мама вика:
-Гитарана ене ја собира прашина онде во ќошон, ако ако самата нека си свири......и ја викам:
-па нели гледаш дека ми фалат две жици, деновиве ќе купам и ќе свирам немај гајле.......а тато дофрла:
- синко, кој сака и кој има желба да свири ако треба и со пичкино влакно ќе свири по цел ден, дур купи жици...... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos::pos::pos: цар :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom