~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
Д.
од синоќешната бадникова вечера и денешниот божиќен ручек сe поправив
стомакот ми пука. пулс допрва на вечера што треба да одам, да не правам муабет.
си ветив дека од утре ќе почнам малку да се враќам во форма. стомаков волку никогаш не ми бил подуен
џабе и серење и се.
бев денеска в село. и поручек и ручек ми се фати, ама како сум се препукал.......да не кажувам.
бевме сите фамилијарно. и тетки, тетиноцви, братучеди, баба, ние сите од дома......
после малку ај демек со братучедиве ќе шетнеме до шума (веднаш зад куќа ни е ритчето, па одма шумичката) ама студено нек си ебе матер. малку сликав пејсажи, едноставно не можев да оддолеам. уште има снег, кај постопен, кај повеќе останат абе милина е за очи
сега за вечера сме кај другата фамилија (по мама). баба уште вол што не имала заклано. кај неа се збираме и мама по телефон ја праша да не и треба нешто, а таа од таму викна: од пиле млеко
уште вечерва да се прејадам и како што си ветив од утре на работа се фаќам.
п.с. сега приметив дека дури и бутките ми се поправиле.
од синоќешната бадникова вечера и денешниот божиќен ручек сe поправив
стомакот ми пука. пулс допрва на вечера што треба да одам, да не правам муабет. си ветив дека од утре ќе почнам малку да се враќам во форма. стомаков волку никогаш не ми бил подуен
џабе и серење и се.бев денеска в село. и поручек и ручек ми се фати, ама како сум се препукал.......да не кажувам.
бевме сите фамилијарно. и тетки, тетиноцви, братучеди, баба, ние сите од дома......
после малку ај демек со братучедиве ќе шетнеме до шума (веднаш зад куќа ни е ритчето, па одма шумичката) ама студено нек си ебе матер. малку сликав пејсажи, едноставно не можев да оддолеам. уште има снег, кај постопен, кај повеќе останат абе милина е за очи

сега за вечера сме кај другата фамилија (по мама). баба уште вол што не имала заклано. кај неа се збираме и мама по телефон ја праша да не и треба нешто, а таа од таму викна: од пиле млеко
уште вечерва да се прејадам и како што си ветив од утре на работа се фаќам.п.с. сега приметив дека дури и бутките ми се поправиле.

кога кажав дека не сум по празнициве луѓево ме гледаат како ѓавол али не капираат зошто али нвм ... како и да е го напнаа на фб со празнициве и со таа паричка