Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Осеќам дека ќе се разболувам па не е лошо да мавнам еден Фервекс

На работа топ е,факс треба да спремам испити сеа па ќе треба да набавам пакет битолско млеко и кутија нес
Еве добро е што ме бутнаа две утакмици на тикет пошо ептен ми е шубе коа ќе ме падне една ко пред некој ден,што кур ваучер,не е тоа тоа.
Бев на некоја журка пред некое време ама крш,музичето беше WTFOMG,не знаев дали да излеазм низ шиберот или да кршам прозор ебате
Шишето со ситни пари е при крај и баш ме занима колку има унатре и дали ќе бидат доволни да се изглеа едно дерби у Италија
а исто и парите од работа ги тргам на страна пошо планирам да реновираме дома летово,доволно долго им висев на вратот на луѓето време е да им се одолжам за се'
Ај до следното видување,еве ти една тракица

На работа топ е,факс треба да спремам испити сеа па ќе треба да набавам пакет битолско млеко и кутија нес
Еве добро е што ме бутнаа две утакмици на тикет пошо ептен ми е шубе коа ќе ме падне една ко пред некој ден,што кур ваучер,не е тоа тоа.
Бев на некоја журка пред некое време ама крш,музичето беше WTFOMG,не знаев дали да излеазм низ шиберот или да кршам прозор ебате

Шишето со ситни пари е при крај и баш ме занима колку има унатре и дали ќе бидат доволни да се изглеа едно дерби у Италија
а исто и парите од работа ги тргам на страна пошо планирам да реновираме дома летово,доволно долго им висев на вратот на луѓето време е да им се одолжам за се'Ај до следното видување,еве ти една тракица

, нејќам да учам
. Офффф

Но ќе го средам и тоа само нека се затопли времето. Што да правам не е до мене времево е ладно не се излегува надвор по обврски, а јас едно така зиморливо...