Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Додека ја затварав кутијата шумечи, кога се спуштија таблетите искочи прашак еден куп. Дали се рачуна прашакот што го вдишав како внесен калциум?
Исто така, ме чеша веѓата од тоа нервот, дали тоа значи дека ќе видам многу луѓе што сакам да ги видам или само су ми оштечени нерви?
Некој во зградава почнал да се грее на дрва, цело маало мириса
Ја иначе арна. Ти како?
Хаику бај,
Н.

Meh :D
Da te pozdravam samo da ti kazam deka kako za promena sum zemala da ucam vo zivotot :D
E taka :D
Aj cao :D

Ee se sekjavam kajgano koga posle 100 strani, nova te pravea...
Sega 1500 strani skoro...koj e ko tebe? :D
Mene me ima I vo starata ti. I vo taa uste postarata ti. Ama niv gi nema. Suckitbitchesss :DD

Сама на себеси си кажува дека се сака...

forever_alone_by_foreveraloneplz.png

Он: Оној момент кога ќе запознаеш некои фаци од форумов и ќе ги засакаш до степен што ќе посакаш да си ги пикнеш во торбица и да си ги прошверцаш низ граница. Знаат они кои се. :love:

Најубав помин во Белград и Нови Сад! :) Србите се толку добар, гостопримлив и дружељубив народ! :) На екскурзијава бевме од убаво поубаво примени, се чувствува дека постои блискост помеѓу нас! :)
Од денес си ги сакам и хрватите и србите под исто! :D Јас и предтоа си ги сакав србите, ама после оваа екскурзија уште повеќе :P и не треба да има генерализирање.
<3 !

q16h1roytmo17nsf8xif.jpg

5h9ax0m27ebrc6evnm9.jpg

2c1r2qaeaohbacz9a3.jpg

ffdmx93t3x8il0arrjsk.jpg

Најубав помин во Белград и Нови Сад! :) Србите се толку добар, гостопримлив и дружељубив народ! :) На екскурзијава бевме од убаво поубаво примени, се чувствува дека постои блискост помеѓу нас! :)
Од денес си ги сакам и хрватите и србите под исто! :D

<3 !
Баш сакав да го напишам истово... луѓето во Белград се стварно многу фини... (y)

Туку да што да ти расправам положих го интервјуто... ми виќет конграчулејшн, ју сексесфули песд д фрст интервју... тоа да ти било прво... ај сега на уште едно... се прашувам само што им е проблемот...
Инаку во врска со Блеград кога стигнав сабајлето (а првпат идам за белград и немам поима како да стигнам на улицата каде што беше интервјуто) прашувам еден човек што се возеше од Скопје со мене и седеше пред ми... ако можеш да ми кажеш со кој број бус да стигнам до новиот дел од градот, а он ми вика ајде со мене јас идам натаму... и ме однесе со кола до таму... после тоа прашувам во една пекара каде е таа и таа улица и имаше една жена си купуваше лепче(инаку беше скоро 6 часот сабајле) и ми објасни како да стигнам не беше далеку од тука ама ми вика чекај ако сакаш почекај да купам леб па ке те однесам до таму со кола... Значи нит ме знаат башка гледаат странец... интересно беше... пример за тоа ако човек е во Let go состојба многу лесно ќе се движи низ просторот... синхронизирано и мелодично...(y)
--- надополнето: 1 ноември 2012 во 00:37 ---
Еве ти една добра мелодија...

Кајго,
знаеш оти не сум љубител на балканштина новокомпонирана музика, ама денес (и вчера де) така си се осеќам.
Морам да те поздравам со саундракот на мојава недела.

Постои ли начин да се натера некоја личност да те засака? Вечерва бевме заедно и сфатив дека не. Верувај ми не постои потажно чувство од тоа. :place:

Ми го свртуваш вниманието како вино во чашата
пред да го пробаш.
Ароматични погледи ги провоцираат сетилата.
Жеднуваме.
Гласот добива темна боја, а зборовите тежок чекор.
Знам, горчината доаѓа покасно.
Сега, сеуште е слатко.
Дозираме голтка по голтка.
Ќе сопреме ли пред да загорчи?
Надвор врни.
Истура.
Испразни ја чашата.
Испиј или истури.

Rumeni Obrazi ај лавју де, до даска:love:

Чувството кога ќе ти ја пратат песната што си ја барал пред една година. Бесценето.
За се друго постои мастеркард.

Драгице, џабе ми праќаш дожд, не ме тепа.
Пред само два дена замина полната Месечина, уште ја чувствувам. Освен тоа, ми цркна кабелот од мониторот и се` ми е зелено пред очиве, како пролет да расцутила. :)

Ах, да, и си најдов бесплатен паркинг на 5 мин. од работа.
И не требаше да цапам по вирчиња, хихихи. :P

Драга Кајгана, за хелоуин се маскирав у Пејтон Менинг. Оние што гледаат NFL ќе ме разберат :) оние што не гледаат тој спорт, да им кажам дека бев многу згоден фраер :))))))))

Инаку иам уште 40 дена до дома.

Во Мексико е 30 степени преку ден.

Ај доста е :D

п.с. не е доста, пробав црнечко, вкусно е, посебно ако се вика Јоланда :D

п.п.с. Сакам Скопско :D

п.п.п.п.п.п.с. Се сликав со Кејти Пери, додуша Алиса Кларк, ама Хелоуин за америве е баш интересен празник ЧД

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom