Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Да не остане незапаметено од кога сум член до денес, а минува веќе седмата година дека не сум била трета смена на Кајгана. Знаеш јас сум најголема спанка на форумов, ретко доседувам до 23ч а види ме сега. Се разбира дека лажам нема теоретска шанса да доседам будна туку го имав најјакото преспивање досега, од 4 попладне до 3 сабајле. Чекам барем 6 да дојде да идам на работа, да не ме гледаат како чудак по улица.
Гледам Tonchie; ебел црнкиња, конечно :P
И ајде иди си, имаш за частење според договор :)

Драга,
Ја користам оваа прилика да ги поздравам оние кои од руралните, планински средини утрово околу 7:30 се симнаа во центар на градот, видоа семафор и толку многу беа изненадени, зачудени и израдувани на таа чудна направа што трубеа непрекинато восхитени од светлата кои се менуваа едно по друго!
Фала, чао, пријатно,
Н.

Драга,
луѓе примени со врски на работа ти даваат совети за успешно интервју - некој се преценил... :свиркам:
Мојот дел од работата е завршен и сега останува само да чекам едно 7-8 месеци за резултатите (на нестрплив човек како мене, ова му изгледа како 7-8 години), освен ако не се случи предвидената апокалипса, па да не ги дочекам резултатите и да докажам уште еднаш колкав малер сум. :вонзем:

Инаку, кога ќе кажам дека неделава не може да биде полоша, се плашам дека за 2 дена Марфи ќе ми покаже дека секогаш може полошо.
Тотално засрамување, удрена кола, ужасна слика... лошото е што Марфи не сфаќа кога треба да престане со неговата „работа“ во мојот живот. Не дека јас претерувам со поплаките, ама стварно нема смисла. :unsure:
И така Драга, јас ќе си ги слушам Архангел-Soul ballet-Touch and go и сл. во следните 7-8 месеци и ќе си уживам, а во меѓувреме ќе се надевам дека Марфи ќе има милост барем малце и ќе ме остави да си уживам. (Дури 4 пати сум го споменала Марфи во мислењево, треба да си ја канализирам лутината кон него:cautious: )
Повели:

kajgi znam deka odmana ne sum ti pisal ali zaglaviv be kajgi4 ali ke se opraam samo treba vreme ke se slusame jas i ti pak aj spij si mirno pozdrav;)

heeeeeeeeey whutchaaaaaa doooooooooooooooin'

cough-1.gif

xD

Не можам да разберам не ми е јасно :icon_lol:. И тоа ме залепи скроз и не е можно во се да биде така, не ми е јасен овај филм.

Кајганче!
Уморна сум.Тоа за мене значи дека денот сум го искористила квалитетно и во целост:).
На факс конечно една добра вест, која не држеше расположени бар саат време.Потоа пак почнаа маките и гњавењата по консекутивно.
И покрај многуте обврски кои ми стојат над глава, јас потајно си се смешкам:).
Попладнево ме огреа сонце, ми ја стопли душата и ми ја врати вербата.Скоро и заборавив како е да си осипан од внимание и грижа.Но ете, се најде некој кој полека но сигурно успева да ми го врати тоа сеќавање.
Абе... Животиште:X3: .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom