Вчера се враќам од посо со бус и за мое изненадување оп ја пуштија оваа
предобра песнничка... и тука мене ме фати еден склет, нозеве почнаа да ми трепетат за играње али умов не дава... како ми се приигра на песнава ама нема смисла во автобус не за друго че им беше непријато на другите

, а гледам наоколу по сопатнициве сите мртви не ни приметија дека има добра песна пуштено мајСторот шофер(трик прашање зошто шоферот го викаат мајстор...?

) а им се приметува во очите ко ќе се загледав подлабоко, душата им плаче корне солзи за да заигра ама нема никој дома(свесен) за да ја слушне, а јас па морам да си го потиснувам тоа(сепак невидливо си играв, во имагинацијата... сте пробале ептен е јако нема граници и нема кој да ти суди дали и како играш...

) Еден виц...
Си бил некој си и тој некој си отишол да работи на брод... е сега на интервјуто му викет капетанот(му поставува прашање за да види дали знае да се снајде во неволја на брод) ако во случај на бура се погоди да мора ти да го спасуваш бродот кажи што ќе направиш... овој некој си му вика... ќе фрлам сидро и бродот ќе се стабилизира... ок му вели каптенот, а што ако надојде поголема бура... епа се разбира ќе фрлам поголемо сидро рекол овој некој си... ахам ај нека биде, а ако пак се прошири и зајача и стане уште поголема и помоќна бурата што тогаш... ах многу едноставно рекол некој си, ќе фрлам уште поголем и потешко сидро... и тука капетанов малце нанервиран... абе човеку од кај само ги вадиш овие сидра па немаме ние толку многу на бродов... а некој си му вика епа од каде што ги вадиш ти тие твои бури од таму и јас...
Денс тил ју дај...