Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,

Има луѓе кои не размислуваат ни малку, повредуваат други, мислат тие дека се главни, и баш им е гајле што те нервираат, ќе го лупнат зборот и после ти се чудат зашто се нервираш. Ќе им угодуваш се, и пак нема да им чиниш. Така една горчина имам во себе не сакам да ги видам, проклество што живеам со нив, ги мразам иако ми се баба и дедо. Некој ќе ме осуди зашто така зборувам, сите ги сакаат своите баба и дедо, но да е некој во мојава кожа не им прозборел никогаш. Некогаш некои не треба воопшто да имаат деца, не е за секого дете, за што потоа да да ги умрат од нервози, и тие да продолжат да живеат.

Кајгано... ја доцртав тетоважата, 3,5 сати ја полневме, изгорев од болка. Трпи за убајни е работава... ама ги сакам тетоваживе, уште како мал се исцртав со некој хороскопски знак- рогав јарец. Иронија е што никогаш неам прочитано хороскоп а на мене имам таков симбол. Имам уште една замислена што ќе реализирам за брзо, и после не се тетовирам наредниве 5 години, ама оваа е многу убава...држ видија
292525_3470772161303_334465792_n.jpg
Кога ќе се тетовирам после тоа 1 сат трчам како бесен пес, валда од што ми е жешко местото и ме болит. Ито трчање... шпринт низ мало, да се чудат комшиите. Некои мислат дека спортувам, некои си викаат - еве го овој пак откачи, некои не ни заприметуваат...а јас знајш шо викам:
Ако трчаш околу дрво со брзина од 87 километри/час , имат можност сам да се изебиш.

Кајгано... ја доцртав тетоважата, 3,5 сати ја полневме, изгорев од болка. Трпи за убајни е работава... ама ги сакам тетоваживе, уште како мал се исцртав со некој хороскопски знак- рогав јарец. Иронија е што никогаш неам прочитано хороскоп а на мене имам таков симбол. Имам уште една замислена што ќе реализирам за брзо, и после не се тетовирам наредниве 5 години, ама оваа е многу убава...држ видија
Прегледај го приврзокот 51158
Кога ќе се тетовирам после тоа 1 сат трчам како бесен пес, валда од што ми е жешко местото и ме болит. Ито трчање... шпринт низ мало, да се чудат комшиите. Некои мислат дека спортувам, некои си викаат - еве го овој пак откачи, некои не ни заприметуваат...а јас знајш шо викам:
Ако трчаш околу дрво со брзина од 87 километри/час , имат можност сам да се изебиш.
Сега аплицирај за канадска виза.:D

Секој ден се прашувам до кога вака......не бива ама ич.

Само фудбал кога гледам,посебно мојот тим,сум среќен и жива сила не ебам,ама еве и тоа ќе ми го ускратат мамицата да им ја набијам од овие турски серии.

п.с. нашата чудесна земја,не треба ич да ја запознаваш - ЗАОБИКОЛИ ЈА !

Драга,
и врапчињата знаат дека не сум човек кој држи диети и такви глупости, па затоа кога и да ме фати криза за благо, не се срамам да си земам. Денес се сетив на старата добра рум-штангла (плочка) на „Европа“ и специјално бев да си купам. Сакаш? :pipi:
Другарка ми не е тачна. Ми кажа дека имам нежни движења како балерина. Балерина, еј. :pos: Сум наследила некој ген од баба, сепак крвта не е вода. :ROFLMAO:

Заборавив да ти кажам дека уште пред 2 недели го гледав „Трето полувреме“ и за филмот имам само пофалби, ама повеќе ќе напишам кога ќе го изгледам уште еднаш.:)
Денес го гледав „Magic Mike“(не знам зошто жениве толку го сакаат) и така глуп филм одамна не сум гледала. Јас сфаќам дека сите глумци во филмот ги сметаат за јаки, ама филмот, како филм не ми се допадна.
Така Драга, еве ти една што одлично ми се вклопува во расположението:

Салвадор Дали е таткото на оваа држава. Понадрелана држава не постои. Јапонците имаат чудни реклами, индијците чудни мјузикли, русите прават цело време сообраќајки, американците се дебели а ние сме надреални...

Драгице, сместа да престанеш да ставаш сопки.
Знаеш дека можам и без патики да трчам 100м со пречки.

Све повеќе се разочаруам од некој спортисти,вчера глеам на тв,ленс армстронг,седум кратен победник на тур да франс,користел допинг и сеа му се одземаат сите титуле.Муабетов ми е дали може некој да биде толку глуп,цел живот да се труди да напрае нешто на недозволен начин,и на крај све тоа да падне у вода.За жал ова се дешава све почесто,и што е нај лошо им, биле идоли на некого,инаку не пратим велосипедизам:D.

Овој пат мислам дека не грешам и баш ми е убаво.
Плус се заљубив во една аргентинка. И таа ме сака мене.
Дали некој би донирал пари да си купам билет до Кордоба, Аргентина ? Доволно е во еден правец, озбилен сум. :)

Крадам статус од баце Игорче Трпевски, али стварно : Која е оваа будала што го напишала ова во книга за четврто одделение ?!
ДОМАШЕН БУЏЕТ​

3333.jpg

Дали ја то живим у Денмарк, мејби Нидерланд (конечно) ор Свидн? Неко меџу нама, није наш!

P.s Мама влада у фамилија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom