Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
The trees look so wicked with no leaves in it
Degrees so frigid that it freezes liquid
Sick, sippin' chicken broth, water and OJ
Faking like I'm sick when I really feel okay
To get outta school there ain't a reason better
Try waiting out for the bus in freezin' weather
Something in my soul dies every single time
That it's winter time (winter time) winter time

Hatin` winter since I was born (in winter, the irony)

Драга, денес се видов со некој другари и го гледавме филмот Project X на видеобимче, баш онака да се чувствуваме како учесници во тој филм. Баш ми го погоди хуморот и ме инспирира тој филм и ме подсети на добрите студентски забави. Не дека сме го запалиле малото некојпат како во филмот, али близу бевме :icon_mrgr: Како и да е, ако имам некојпат вишок куќа во животот, односно ако имам некоја која треба да се урне, баш би сакал да организирам таква забава како во филмот, со sex, drugs & rock 'n' roll, без да се думам на последиците.

Драга, да надополнам дека веќе еден Македонец од САД беше инспириран од тој филм но за жал не му успеа: http://farmington-mi.patch.com/arti...hut-down-a-local-teen-s-project-m-house-party Родени сме за да ја пронајдиме ултимативната забава :icon_mrgr:

Драга, левото око и левото дупче од носот ми се настинати и тоа ужасно ме иритира. :mad:

Љубави моја, па ти си пораснала :love:
Од немајработа се логирав на форумов по пауза од едно 3-4 години (со еден мал исклучок). И пасвордот сум го запамтила!!! пошто нели многу ми е креативен:rolleyes: Како временска машина да отворив мајке ми. Многу квалитетни теми и вредни мислења, уште седат тука :) Добар стаж држам инаку, од 2006та.. хаха копиљ еден :noze: Читам стари мислења и се чудам....срамота... кој ми дал компјутер тогаш, па и да пишувам на форум.... дете дебилеo_O

Онака мерак ми дојде да пишам :D
Него ајде, се читаме повеќе друг пат
сега за сега
Farewell ;)

Драга,
денес после толку години да уклучам телевизор и да гледам прва програма.
Ново лого, нова програма, мислам редно беше после толку години да им текне да направат нешто, а не да гледам серии како Тропска горештина (ма да серијава порано ја обожавав).
Си начекав македонски приказни нови, некако не ми е тоа тоа. Гоце и Шенка како маж и жена. Ама ич не ми идат. Дали премногу ја навикнавме да ја гледаме со Ѓорѓи, па сега ми е чудно. Не беше многу лоша приказната си имаше порака, ама ми изгледа ко цело време да се трудат да ги направат ко старите, али не е тоа тоа.
Ама какво просветление добив со една реклама.:tapp::pos:
Не сум знаела, ама така вика рекламата. Дека платата ми била мала само заради тоа што народов не купува македонски производи, заради тоа што јадеме босански суџук, пиеме во кинески чаши, јадеме грчки тестенини........
Значи само заради тоа ми е мала платата. Не затоа што експлоатираат газдите, или цените што се покачуваат секој ден, па колку и да ги тегнеш парите не ти стигаат.
Има поента во рекламата не викам не, ама дајте бе луѓе, не е само заради тоа, перење мозок.

Драга Кајгана...

Глупи, мрзливи и летаргични средношколски скопски куртонски деца ми го гнасат животот. На преубаво време со преубав терен во дворот на школото човек не може да игра фудбал на раат, педерон професор по физичко не пушта 2 пати неделно пошто последен час ни е, а со радост чека курвињата ебани шо едвај чекаат на кафица и цигарче у некој шмек кафич да седнат, да го замолат и да му го исцицаат убаво за да не пушти од час. А па тоа мрзливите дебили што треба да се засрамат шо се нарекуваат машки одма чим слушнат дека не пуштил си идат дома пошто ги мрзи да трчаат и само чекаат на компјутер да седнат и фифа да играат ебате.

Мрш у пизду материну, идете легнете на кревет и не станувајте од таму дур не умрете, ви ебам децата глупави, кај ме сместиле со вас да бидам. ИДЕТЕ У КУРАЦ ПЛЕМЕ ВАШЕ МРЗЛИВО И РАЗГАЛЕНО !!! :mad:

Драга Кајгано.
Адел има синче.:vozbud:Вечерва нема спиење.Веста ми донесе солзи радосници.Заслужува да биде срекна.Да наздравиме во нејзино име.:icon_mrgr:Чин Чин.
А зошто дојдов?Да те прашам колку треба да биде човек очаен за да стапи во врска,да трпи секојдневно понижување со изговор:Само да не бидам сам.Кај отиде самопочитта на лугето?А?Толку ли е лошо да биде човек сингл.?Па се си има свои предности.Кога ке разберат лугето дека не е се така црно како што изгледа.Некогаш е и сиво некогаш е и жолтеникаво.:pipi:
И слушам утре некаков празник бил а?Кај го има ова освен во Македонија?Секоја недела празник.Ден на дрво,ден на Вмро ден на к*рци палци.Не е лесно да си Македонец,ние си знаеме како ни е.
И кајги,наскоро ке се гушкам со него:love:

Повели.

П.С Ја мразам Шител тв и се што иди во пакет со неа.

Д.К,
имав напорен ден па ќе легнам да поспиjам. Да те поздравам со миксов за старите добри времиња :)

Драга,

На денешен ден се роди невиден кошаркар,но го снајде страшна судбина.Нека му е вечна славата !!!

Еден и единствен,Дражен Петрович !!!

22.10.1964 - 07.06.1993

ДК
значи човек треба да земе шипка од дома, да стави фантомка и да влези во интерно и сите доктори да ги потсети на хипократовата заклетва

Кајгано,не ми е чудно што не се сите луге исто креативни,некои повеке некои помалку,некој на овој начин,некој на оној.Не на сите им се допагаат истите работи.
Но!
Кога читам два исти постови на различни сајтови,богами не ми преостанува ништо друго освен да се запрашам зошто е тоа така?
Нема да си претпоставувам,ако направам така пак некого ке навредам.А не сакам.

Да ја претворев целата неодговорност и индиферентност во нешто продуктивно светот ќе беше подобро место за живеење... барем за мене. :)

Драга, имам да споделам една добра вест за сите,

ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако на вашиот меил стигне порака: „Честито добивте 2 карти за големиот концерт на Слаткар на 2-ри ноември , не ја отварајте пораката бидејќи може да добиете 2 карти за големиот концерт на Слаткар на 2-ри ноември“.

Сподели го ова на својот профил за да спасиме што е можно повеќе луѓе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom