2
~2A
Гостин
Драга
Ишлери + миринда ( лимон ) = добитна комбинација.....
Ишлери + миринда ( лимон ) = добитна комбинација.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ај бе....а ти текнува ли на онаа новинарката од АБ канал....што си читаше "своја тв статија" преземена од А до Ш од пост на Ilumious![]()

У недела бегам до Орид малце на "одмор". Така да нема многу многу да те дружам. Нема да ми фалиш немај гајле <3Драга
Утре го женам братучедот. Со среќа нека му е. Ја девер сум, ваљда нема шамар да испијамУ недела бегам до Орид малце на "одмор". Така да нема многу многу да те дружам. Нема да ми фалиш немај гајле <3
за да влезеш кај неа мора да платиш, кога ќе ја видиш невестата во чевлата пари да и ставаш по 3 пати, после кога ќе треба да ти ја предадат невестата пак пари да даваш
ама како и да е убаво да си поминеш.....
.....ај ќе бркниме некое лижалче потака кога ќе дојде ред и на излегувањето........ сеа да легачам уште малце и да се изнауживам....
ко шо вика другар Мики Ј. свака част на чоечево има право за се...
Додуша, не заради тебе, заради една друга драга, ама битно ќе искористиш и ти.. ПоздраФ!
Малите несогласување во комшии имаат потенцијал да преминат во тешки инциденти, поготово рано насабајле и во вакви ситуации ми е криво што немам блендирани врати и прозори...Божем во куќа живееш, двор ова-она, ама џабе, а тек во зграда да си со овие... 
Максимално ќе го искористам...