- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.530
- Поени од реакции
- 8.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека е забрането цитирање али не можев да издржам. Значи осет малце бе, осет! 16 години има, а нема ниту татко, ниту мајка. Човеков веројатно напраил многу поише него ли што ти ќе напраиш за цел живот, така да полека со паметувањето. И коа поима немаш што е фриленс не туку се избацувај ко голуб од поплава. Детево учи уште, и којзнае какви трауми преживеало последниве 7 години живеејќи со тоа дека мајка му ќе си замине, а и татко му го оставил.
Na temava pishuvam 2 do 3 puti godishno, me zabole za lajkovite. Me iritira shto ste bez oset, on mozhe i CEO u Google da stane, ali dzabe e, tatko mu i majka mu nishto ne mozhe da mu gi zameni. Koga si se posvetil na nauka ne postojat improvizacii i zaobikoleni patishta, a i ednostavno e premal za da se bori sosema sam u zhivot. Taka da sekoe mrchenje na taa tema mi e ramno na idiotizam. Drugo, zavisi shto podrazbirash pod snaodlivost, chovekot so svoj trud ja steknal taa stipendija i mozhnost da se razviva megju najbistrite umovi na svetov, nitu tate, nitu mama znaele ili bile sposobni da mu pomognat vo profesijata so koja kje se zanimava, za razlika od 99% od decata u Makedonija. I koga Silvaneva Boneva mozhe mesechno da zima po 2000 evra za patni troshkovi. shto e ramno na negovata godishna kirija, ne gledam prichina drzhavata da ne mu gi pokrie site troshkovi.