Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека е забрането цитирање али не можев да издржам. Значи осет малце бе, осет! 16 години има, а нема ниту татко, ниту мајка. Човеков веројатно напраил многу поише него ли што ти ќе напраиш за цел живот, така да полека со паметувањето. И коа поима немаш што е фриленс не туку се избацувај ко голуб од поплава. Детево учи уште, и којзнае какви трауми преживеало последниве 7 години живеејќи со тоа дека мајка му ќе си замине, а и татко му го оставил.http://fokus.mk/fokus-za-marko-chalasan-da-mu-pomogneme-na-deteto-genij/
Значи го имаме момчето шо е гениј за компјутери , држи предавања на престижни факултети по Америка и Британија , и неможе да најде нешто фриленсер да заработи за кирија и др основни потреби и мора да бара помош.
Од друга страна ја имаме велешката сајбер ''мафија'' шо фабрикува вести за изборите во САД , и заработува илјадници долари од истите.
Ај сеа иди најди му нзс.![]()
Почина мајка му пред некој ден, боледуваше од рак повеќе години а татко му ги оставил и си отишол во Америка.Памтам пред повеќе години тоа дете имаше родители, шо се десило?![]()
Гугл му го плаќа средното (НОВА) и ќе му ги плаќа студиите а Марко додека студира и отпосле ќе работи за нив. Само велам тоа е проблем со детето, киријата кој да му ја плати и основните потреби што ги има секој средношколец.