Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дрaгa бе :(
Screenshot_2015-06-07-12-19-57-1.png
Еден oд мнoгуте, пoкрaј oнoa декa не мoжaм дa си јa видaм фaцaтa у oгледaлoтo у вц туку сaмo врвoт нa репчетo. Не ми пaѓaaт тешкo oсим oвoј нa гoреспoмнaтaтa сликa :icon_lol:

Онаа од Љубојна земала пола глава ја избричила, ја глеам сеа на Бекстејџ, бог да чува.
Етно музика ми пее, земала глава избричила, ај сеа нека стаи црно под очи, една леќа црвена друга жолта, пирс на веѓа, менѓушка на нос како на вол, тунели на ушите, нека облече народна носија и нека ми пее мори моми костурчанки. :popce:

Шукурац. :toe:

Досада ме фаќа, идам малце надвор се надевам ќе се ојадам од некој алкохол. :ајнапиво:

Со умот во Монтенегрина, на плажа, навечер, облечена во долг фустан, опиена од атмосферата го држам за рака и му се смешкам. Уште неполни два месеца...
И возрасните жени ќе ме викаат сине. И ќе ми го пикаат носот во приватниот живот. И зеленчукот и овошјето ќе имаат вкус. И топол народ!
Кое тука и сега бе? Тука и сега смрди!

Кајги, добра вечер . Што има ново бе мило ?
Еве се прибрав јас од работа, психички уморна , ама затоа си купив нешто за смирување :sneaky:

DSC06170.jpg

Ти кажав ли дека ни ја покачија платата ? Арно ама јас сакам уште повеќе и затоа ќе морам да седнам овие денови да учам оти ќе има некои тестирања за кој сака повисока позиција. ЈБГ Кајги, љубов што не ми иде, не ми иде, ама барем работата да ми иде :toe:

Сега да седнам ко човек да искулирам малку додека не ми се блокирал мозоков

Како тоа он да имал 52 години а ич да не му се приметуваат :confused:
па јас таман се заљубив во глумец по кој знае кој пат плус да ти бил FBI агент бе и сеа излегува дека татко може да ми биде.пу језк ти ибам судбината :(
више срече други пут..:love::cautious:

Со умот на Хилиманџаро, во колиба, со камин, навечер, јас гол пиштол, опиен од црвено вино ме држи за палка и ми се смешка.Кад тад а можда никад...
А друштвото ми велат устај сине мајка зове.Пијани го пикаат лактот во чорбата.Ракијата брзосмртка а туршијата р'тос.И лицемерен народ!
Кое тука и сега бе?Тука и сега смрди!

Дур чекавме комбе со другар за сјодвење случајно почнавме муабет за на факс шо како...до нас имаше едно детенце со татко му кое изгледа ме слушна ко велев дека на медицина ќе продолжвам и дојде и ми викат

- Ти доктор ќе станиш?
- Ако дајт господ да, зошто?
- Ќе и го излечиш ракон на мама?

и замина со плачење

уште пред очи ми е насолзеното лице на детенцето [emoji14]lace:

Петок вечер, а јас си гледам Иван Исцеплител :icon_mrgr:

Овој ако е нормален глава сечам :pos::pos::pos::bance:

Он придонесувал за Македонија колку едно стопанство. Во Охрид годишно оделе 10 000 туристи, кај него пола милион. После се сликале со споменици, ја рекламирале државата :pos:
Сите ја гледале неговата емисија, ваква емисија нигде на светот немало. Никој нема по улиците, ѕирнете кај комшијата и он ја гледа емисијата. Вие драги гледачи треба да сте благодарни што бог решил овде да се родам, ме барале и во други држави, ама јас сакам овде да си останам :pos:

Четири казни имало за правење гревови.
Смрт, тешка болест, парализирано дете или болест до четврто колено. Ти може не си направил грев, ама дедо ти направил и ти ќе го јадеш :pos:
Слави славеле, а швалерка имаат, во црква оделе, а кредат, па какви верници сте вие?
Секој во државава имал швалер или швалерка :icon_mrgr:

Има болно дете, го пцуе господ. Па ѓаволот е крив за тоа, а не бог. Он ги спроведува казните, ѓаволот ловел на материјалното, он ги терал луѓето да крадат, да фаќаат швалери/ки :icon_mrgr:
Тоа ти е како во една држава. Че крадеш, че лежиш во затвор. Па ако нема закон, сите че крадат, хаос че биде...

Иде прашање:
Многу испуштам гасови и многу смрди, жена ми паника ја фаќа.

Епа нормално е да се прди, ако јадеш грав, че испушташ гасови, сите комшии че знаат дека си јадел грав. Ама ако испушташ гасови секоја минутка, нормално е дека че се иселат и жена и деца, оди на лекар и провери се.

Следно:
Пушам марихуана, ве молам кажете ми како да престанам, се плашам да не преминам на полошо.

Е што че ти кажам, НЕ ПУШИ. Овие младите мислат че пушат марихуана, па че избегаат од реалноста. Па животот е 80% лош, 20% добар, мислат че се напушат, че дуваат леткуми и че избегаат од реалноста. Па денес си се напушил, утре пак че се вратиш во реалноста, нема бегање.

Следно:
Зошто колешката му дава на шефот, а мене не?

Од шефот че има корист, а од тебе што че има? :pos::pos::pos::pos::pos:

Се отворив од смеење :pos::pos::pos:

IMG_20150703_232904.jpg

:pos::pos::pos::pos:

Последно уредено:
Петок вечер сите по кафани,ја за промена бев на партија пинг понг,не дека знам да играм.Ама супер ми дојде,сеа под туш,па иде некое филмче и вечерта замина.

Nema ni trojki vekje, nalet i gane i sve ... a koa gi slusham pesnive mi ide da ispusham cela niva.

Драга...

... по доооолго време пак отидов у Кинески ресторан. Арно ама, заборавив да сликам и барем на снепчет да ставам дека сум бил. Исто ко да не сум отишол :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom