Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

Цело време ме мачеше прашањето овие денови дали вори/честити царе/флеш/0000 направил профил со иста ип адреса па си паднала или тетката претерала со албумот со слики. Како и да е добро но се врати.

Во дадениов случај мислам дека менаџментот беше на мини колективен одмор и во страв да не го претвориме форумов во ротен.ком решено било да се направи мала паузичка..
Со право :icon_lol:

Невладината багра Бужаровска конечно потпаднала под влијание на сопствените транс-идеации кои толку долго ги супресираше и гаеше сите овие години, направила makeover. Можеби доби инспирација од Олимписките во Париз. :pos::pos:
Screenshot_20240806-104531_Instagram.jpg

Кајгано,
ја сум тотално разочаран од тоа какво станало Тетово. Додека Касами кур свитка со рушењето на стадионот, Тетово се дави ама буквално се дави у сообраќаен, урбанистички и у секој можен хаос што може да му се задеси на еден град.
На места кај што имаше куќи од два спрата и згради на пет спрата сега се градат или се изградиле десеткатници. Од трите останати семафори у градов, еден што се наоѓа на една од главните раскрсници, не е у фунција па затоа за да пројдеш туе треба да се прекрстиш, зашо никој не поштуе ни правила.
Смрди на смет, полни контејнери, прашина. А да не зборам за стоката што е овде периодов и се понаша ко да се пуштени од ланец.

Тотална катастрофа.

Малку фалеше да направам профил на Фемина...:kafence:
Жими се вчера отворив, барем да видам да нема некоја информација за Кајгана, помислив и на други им текнало :X3:

Welcome back драга!

А баш почнав да се прашувам да не гостувал Боки 13 повторно кај Лазаров... :D

Јас пак мислев само една е @Ocajna на форумов.
Сега гледам мнозина очајувале.
Без леб се може ама без „кајгана“... НЕ.

Ииииии..што се случи, што бидна?
Кажа некој нешто, се извини, објасни???
Ку* ги боли босовите за форумските зависници, нека патат!!!!!:(:(:(:(:mad::mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom