Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Тoлку ни е јaк културниoт живoт штo нa шител у вести зa културен живoт пренесувaaт вест декa вo oхрид вo некoјa кaфaнa се сбрaле првите мaтурaнти oд oхрид...
УАУ !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

^
tumblr_n3fbn7vjmv1r6kwtgo1_500.jpg

Кеј , call me crazy али обожавам комарци. Особено кога ќе те искасат одоздола на стапалото , па се чешаш со паковка од аналгин апчиња. Оргазмично. :ojeaa:

Пази сега, на г-ѓа Ана, животна сопатничка на Роберт Левандовски, не и смета да биде Ана Левандовска, на рандом Митра од с. Слоештица и смета да биде Митра Трајковска, решила да крева акции и да оди кроз традиција и ќе била Митра Трајковски.
Зборете што сакате, да има награда нај покондурен сељак земја во светот, во тешка битка со Србија ќе си бидеме.

Што гледаат прави мажи во 3 ипол по полноќ:

Порничи ☐

Пренос од некој американси спорт ☐

Добро филмче ☐

Епизода од серија ☐

Пинкови факинг ѕвездици! ☑

Losa vecer a osecav i uboo im rekov, mada se pomina ok. Neka bide ova pouka za site deka ne se vozi brzo na regionalen pat a protoa e patot mokar, a zgora na toa izbegnuvas kuce na patot. Da bese drugarot pijan ke bese za osuda, ali ete se desava. Uste sum u sok edna sreca sto ova ne bese kobno. Da udrevmo direkt sea vise nemase da bidem na forumov. Sea sreca sto pominav so mali nabienici, taka da ova za mene e praznik, a mojte doma nema potreba da znaat i da se sekiraat.
uploadfromtaptalk1467599001575.jpguploadfromtaptalk1467599039854.jpg da ne bea pernicinjata opoelo brate

Незнам зошто , али имам страшна фобија од сообраќајки. Кога ќе видам слика на здробена кола се препотувам и ме фаќа некој вид на депресија. Никојпат нема да разберам кај бре луѓе толку брзате? И со 90-100 ќе стигнете , зошто мора да се вози по 140-150 на нашите никакви патишта за бедни 15-20 минути побрзо до дестинацијата? Ставајте си слики од фамилијата у кола , па можда ќе ви текнува у каква состојба ќе се домашните ако нешто ви се деси. Туку џабе е и ти ако пазиш , кога некоја будала може да те збрише.

Јас сум најголем подржувач на сообраќајните казни во државата , дури мислам дека треба и да се зголемат. Нема ништо полошо по македонецот кога ќе го удриш по џебот , али поарно нека полнат буџет од нас , отколку да се полнат дупки на гробишта и да се завиваат во црно фамилии. За превенција и предупредувачки реклами воопшто да не зборувам , дно дна сме на тоа поле. Стај бе тоа билбордите со испокршени коли и крвави тела на секои 5 километри по патовите , нека ги удара така директ у очи кога ќе им се присака да нагазат на гаста. Ваква слична превенција во Полска ги намали сообраќајките за неверојатни 40 % за разлика од годината претходно , само не ми текнува кој период беше али имаше по многу медиуми објавено.

@Nino Manchester друже еве ти еден совет од мене ... Никојпат кога возиш на автопат или регионален пат нема веза , не избегнувај ситно животинче. Куче , маче , верверица било шо , само пробај да намалиш брзина па и да го удриш директно е 10 пати подобро , отколку да сецнеш со воланот при голема брзина и да изгубиш контрола па може и страшно трагично да завршиш.

Еве како изгледа тоа кога удараш директно во животно , освен штетата на предниот дел успеа да го исконтролира возилото и да закочи. Пази од 8ма секунда , брзо се дешава не е фатено убаво во кадар.

Прави мажи во 3 ипол по полноќ спијат, пошо во 6 се на работа. :toe:

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom