Луѓево што се пријавуваат на квизон кај драган вучиќ се прост пример зошто демократијата како уредување не треба да постои.Ако ги наречам амеби ќе ги навредам амебите.И после американците биле глупи
Како мала те заљубив, а голема не те зедов, се за тебе малечкааа ја замарив љубовта! Ејјјј девојкоооо ејјјјјјјјј еј девојкооо ејјј ти ме направиии прв пијаница тртртр тттттт
Ако не честитате Бајрам на "сите ваши пријатели" на фејсбук може минус ќе ви стават.Ебате прости луѓе бе за ебани лајкови почнале и на турски и на шпонски да честитаат Бајрам.Исто и за Велигден и Божиќ со статусите тоа ми е најглупавата работа која некој ја измислил на фејсбуков.Ако си верник ќе отидеш до црква а нема да пишуваш реферати и да молиш да ти лајкнат...
Your IP address has been banned ми покажува два дена. Мислев дека заради констатирање факт и поради тоа планирав пред Управен да се жалам ама еве се опрај "банот". Чим така да повториме...
...груевски е говно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.