Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Она кога паѓаш во делириум... и да: сите 3 видеа си вредат...

:eek::shook::pos:

13557655_10208183701044519_8315514101461233600_n.jpg

Акo смеењетo гo прoдoлжувa живoтoт тoгaш Среќни луѓе ми гo скрaти...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Луѓево што се пријавуваат на квизон кај драган вучиќ се прост пример зошто демократијата како уредување не треба да постои.Ако ги наречам амеби ќе ги навредам амебите.И после американците биле глупи

Како мала те заљубив, а голема не те зедов, се за тебе малечкааа ја замарив љубовта! Ејјјј девојкоооо ејјјјјјјјј еј девојкооо ејјј ти ме направиии прв пијаница тртртр тттттт

Леј Драа

Читам си ги уназад постови и иде ми се да си самозаударам лајкови, да си се самозалајкнују
Да су лупну лајк сам на себе:vozbud:

Кој те вика Кајги Друже да ти пуши цицку, ти си Драа Кајгана
Ај лоф хистори

Последно уредено:
Ако не честитате Бајрам на "сите ваши пријатели" на фејсбук може минус ќе ви стават.Ебате прости луѓе бе за ебани лајкови почнале и на турски и на шпонски да честитаат Бајрам.Исто и за Велигден и Божиќ со статусите тоа ми е најглупавата работа која некој ја измислил на фејсбуков.Ако си верник ќе отидеш до црква а нема да пишуваш реферати и да молиш да ти лајкнат...

Душаваа само знаее
колку љубов јас за тебе чувамм,
за тебеее солза сјајее,
денови јас многу тажнии имав.
Жаклинаааа љубов мојаа,
Жаклинааа желбо моја,
Жаклинааа љубов мојаа,
Жаклинааа желбо моја.
Тирири-ти Тирири-ти Тирири-ти

Your IP address has been banned ми покажува два дена. Мислев дека заради констатирање факт и поради тоа планирав пред Управен да се жалам ама еве се опрај "банот". Чим така да повториме...
...груевски е говно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom