Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ДК ако праша некој за мене кажи им
ИДИ НАХУј !!!

Cyka blyat
tovarishch pozhaluysta mnje avepe
idi nahuy! yob tvoyu mat'!

IP5G9R3.png

Лека ноќ.нимфомани.
Водете љубов (без разлика на кон што е насочена) на зорава.

Зошто е римувната песната за Кометал од Јутјуб? :@ :@
upload_2016-5-31_4-38-1.png

Кеј
Од цимерското живеење издвојуваме :
кoга бев во пмс и ги сматив наполетанките на цимерката и и оставив стикер со натпис : "сами се изедовме, не дека некој е во пмс" и излегов.
Се враќам после некое време и на биро гледам чоколада и стикер "си требало и мене да ме пробаш"

Конечно успешно транзицирав од Sony Vegas во Adobe Premiere и не планирам да се враќам назад.
Толку била полесна опцијата што најмногу ја користам во Premiere...

Штракам нешто по лаптопот, а во позадина иде Јанко јади бурек. Почнува да зборува нешто за навивачи и набројјува за кои клубови навива. Збореше дека не требало да ги мразиме другите клубови. Пример, он не мразел ниту еден клуб, освен Манчестер Јунајтед :icon_mrgr:
Причината му била идеолошка :icon_mrgr:
Не можел да сфати како можеле да го глорифицираат ЃАВОЛОТ, па моља ти се тоа не го правеле ни во сатанистичките цркви :icon_lol:
Додуша, испадна дека го мразел и Јуве ради фамилијата Ањели. Пошто, Ањели бил ист како Сорос :icon_mrgr:
Сиктееееееееееееееееееер, сиктеееееееееееееееееееееер, сиктеееееееееееер :icon_mrgr:

Ди кеј, има некои теории дека Сорос е вистинскиот газда на Манчестер Јунајтед а не Глејзери, да ги види дебелото цела емисија ќе посвети :icon_lol:

Знaчи шo се немa дa кaже јaнетo, религијaтa билa идеoлoгијa...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Кеј,

Замисли јас си седнав на јутјуб си пуштив The notebook сцени со музиче фино и така си се полнам со енергија, си влегов во светот на бајките и така сега си се вратив во реалноста. Зае*** дај да одам да си легнам.

Многу емоции ме фатија. :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom