Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пред едно 5-6 месеци гледам дома Френдс на Телма, одеше епизодата кога Фиби требаше да прими семе од Френк и Алис, и нели да биде сурогат мајка на нивното дете. Татко ми беше испаднат некаде и се погоди да дојде дома баш на моментов:

cab9a4c419ee0f484c484fc2e099541f.jpg

Ме праша "Шо бе овие глупости?", му одговорив "Гледај, не е тоа што мислиш." :D

И еве поминаа 5-6 месеци, јас скоро почнав Биг Бенг да гледам. Моментално сум пред крај на втора сезона и денеска си гледам една од епиздоите и еве го кралот седнува на фотељата до мене да слуша Вести на ТВ и фрла поглед на лап топот токму на овој муабет:

TBBT.jpg

:vrtioci::vrtioci::facepalm::tapp::sramezliv:

Цела среќа кога му кажав да остане да гледа Френдс ме послуша, иначе денеска ќе спиев надвор најверојатно, а утре кастрација, за секој случај....да не направам беља со некоја братучедка. :ROFLMAO:

К,
Досега бев на гости кај бившиот, заедно со неговата бивша и сите тројца пиевме вино и си раскажувавме љубовни маки. Убавини, нели? :icon_lol:
А сега ме мрзи да си праам шпагети и затоа вечерам смоки и јогурт.

Недела. Вчера т.е зафчера. Ја на работа до 7 а автобус у 20 до 7 и наредниот у 20 до 9, на 2 саати идат у недела кај нас фсело. И си викам сеа, дали со такси да си идам, дали да дремам како мртовец уште 2 саати на работа. И после тоа си викам ќе ти ебам такси, не давам 150 динари у оваа економска криза, ќе чекам 2 саати. И дремеф така до 8 и 20 отприлике коа доаѓаат едни 2 петнасогодишни деца и ми викаат: шо праиш ти уште тука бе, иди си дома, цел ден си тука. И им викам мрш бе да ви ебам децата, у 9 иам автобус. Децата: ПА СО ТОЧАК СИ БЕ БУДАЛО, ЕНЕ ТИ ГО ТОЧАКОТ НАДВОР!!!

Ме боли кур што сум глуп, искрено.

A mi vika idi u DK vidi komedija spored vistinska prikazna. Ti sakas takvi filmovi. :D
Toa e toj moj retko glup komsija.

Глеам една од средно што ми е генерација се сликала у локалниот партиски штаб. Па, за ова ли 5 години студираше илјадници километри од дома, за ова ли цела една година го учеше само јазикот. За ова ли учеше струка за нафта што во таква светска земја може да ти донесе каков сакаш напредок? За на крај во една соба од 10 квадрати да се сликаш насмеана пошо те избрале за претседателка на некоја богзнае каква комисија?
Колку сакаш книги дај му на човек да прочита, ќе најде начин да покаже што му е во сржта.

да ги поздравам сите членови на форумот и посетители имам некој а позитивна енергија и сакам да ја споделам себично ќе биде ако премолчам, така ми доваѓа на срцето :rolleyes::D

Ди Кеј,

Секогаш кога ја читам темата „во врска со љубофта“ замислувам дека постовите ги пишува една личност. Човече, која биполарност, сфака част!

Хостам украинка која два месеци низ Европа ги поминала со 200 евра. Била во над 40 градови, секаде освен во Хрватска патувала со автостоп. И останале уште десетина дена од патувањето после Македонија. Која кралица! Кога ќе пораснам сакам да направам барем 30 посто од тоа што она го има напраено.

Уан оф доус дејс...болен, се ме боли, едвај се движам, окапав на вц шољата :(

Чекајќи те тебе да сфатиш што сакаш...
Видов свет нов, непознат, блескав, забавен, привлечен...
Не ми се лути, но јас заборавив дека те чекам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom