Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставувам дека денешниве современи мажи имаат ПМС ко нас. Друго објаснување за тоа што цимеров у пет минути смачка две чоколади од по сто грама - немам...

Драга Кајгана,
На лекар ти викаат дека треба да ти прават некое испитување. На Интернет веднаш побаруваш што е тоа, како се прави и сегде пишува дека се прави премногу брзо, лесно, а резултатите се добиваат веднаш.

Доаѓа време кога треба да ти го прават испитувањето и сфаќаш дека се дешава спротивното. За испитувањето чекаш два саати ред, при испитувањето сестрата те гледа како да ќе те тепа и на несакајќи ти ја пробушува вената, а резултатите ги добиваш по еден месец.

Приказна пример за Сништа и јаве.

:)

Драга заеби, знам досаден сум ти. До сега сум помагал секаде и на секого. Но никој не осеќам толку близок како ти драга. Најсигурен сум со тебе.
Сега ситуацијата ми е зезната. Трпам срање кое за жал не е по моја вина, али јас ги трпам последиците. Знаев дека премногу добро не е на арно, и ете ти. Дојде период кога незнам каде. Ме фрлија во заебана ситуација и то многу заебана. Не онака малку, туку многу. МНОГУ. Не сакам ништо драга, буквално ништо од никого. Само сакам да ме остават. Никој повеќе да не ме спомени, па макар и засекогаш.

Вчера како се опуштив, триста. На Бабуна пиво, сам, после тоа пред кооперација пиво, па во планина на спиење. Сега во град пак, ќе слушам како викаат по мене.

Го фатив комшијата Јеховин сведок како ми го краде интернетот а да е посмешна ситуацијата, работи воеден интернет оператор :eek: поголемите корпорациии ги јадат помалите, таков е ланецот. :(

Ми наредија Јанезиве да научам Zabbix (како што би рекол мојот мил Клипче боље не прашуј) и ми пратиле видео туторијали на португалски, многу #хехе нација, мора да се признае :zver:

Кајге, која е веројатноста прозорот во соба кога ти е отворен, да ти стои равно над кревет, а притоа да не си ја учукаш главата?
Мала, нели?
И јас само што се уверив...
Ама јбг, лето е, топло е со затворен прозор, ќе се издржи мушки. :ROFLMAO:

Иначе арна ја... И така. :D Чао. :D

ДК, ќе се нaдoврзaм нa Шумечa, пoштo бaш пoследнaвa нoќ имaв тaквa случкa.

Не глaвa, јaс сo грб (мoре више нaкaј ребрa) удрив. Лежев дo прoзoр, дувaше мaлку ветер, се лaдев убaвo и кoгa дa стaнaм кoгa гo зaкaчив прoзoрoт oд шaрки гo oткaчив целo крилo.:pos: Среќa брзo реaгирaв пa успеaв вo рaце дa гo зaдржaм инaку и глaвaтa ќе ми нaстрaдaше :D
Бoли бе упм. Сегa пред дa стaнaм ќе брoјaм дo 3 (aкo требa и дo 3 и пoл :icon_lol:).

Јa не бaш aрен, oти и вечер ме чекa Visual Studio. Амaн.

Драга,

денов како слава да ми е, полнење со јаглехидрати до даске, серотонинот вплафон и се е како што треба, а од утре следно скалило и поригорозно од предходното.

Децата се најголеми ѓаволи и со нив не се оди на свадба.
Два саати го баравме малиот, па во потрагата се вклучија пола од гостите. Он легнал под масата на младоженците и си игра со балон. :boksix:
Изглегува насмеан и вика: тато, ме балаше ли? :cool:

Во последните 2-3 недели работно време ми е од 8 сабајле до 10-11 навечер. Работата ми е пред компјутер и заморува психички. Овој ден е еден од малкуте што дојдов порано дома и да одморам. Од комшии ечи музика. И за да биде ситуацијата полоша ечи БИБА ДОДЕВА, факинг БИБА ДОДЕВА. Кој кур им е бе да ја слушаат у 21 век ?

Не ... не сум личност што може мене некој да ме контролира и да ме држи на ланец.
Јас сум како птица ... сакам слобода и секаде да летам.
А некои личности, со нивните потези не сваќаат дека ми ја ускратуваат таа слобода и ме ставаат директно во кафез.

Неможам јас да живеам во кафез ...

Не сум таква личност ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom