Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајги
Втор пат ми се брише истиот мејл од пошта, првиот пат ресторе правев да го вратам, денес гледам пак во канта

А клиентот од радост со логото ми рече дека сум била перфект воман ама на скајп, не на мејл, значи и скајпот ми го хакнал. Кајги јас не му зборвам лута сум, кажи му во матично да ги хакне...

дикеј :)

надвор почиње да грми, исклучи си го компјутерот (метода на најмал отпор, основи на електротехника од Л. Грчев за ФЕИТ, прв семестар).

https://www.facebook.com/events/1643842769189772/
This should be fun and I quote ,,читање на лезбејски кратки раскази'' :D

Oдбиле покана (96). Аdd friend? Score? :D

Малер невиден сум, месец дена го влечкав чадорот у торба и баш денес викам шо џабе го носам и ете го дождот...

Инаку Кајги, во последно време почнав да го запоставувам фејсбукот (y)
Почнав да правам 20ки со точакот околу Прилепон. Малер, кинам гума на дупкине. Јас се плашев гума да не скинам меѓу Мало Коњари и Кадино Село, а јас во Прилеп скинав. *бате среќата.
Инаку утрово открив нови миленици во дворот :)
Ежиња :)
hslLytm.jpg

Кајгано мори слушај ја да ти кажам нешто. Вчера го одјебав онај газдана мој ма сред сезона, пак курназ нека се праи кој го тркала. Му идеше сам мајката да си опсуе

Бaш е интереснo кoгa ренoвирaш дoмa. Не знaеш нa штo мoже дa нaлетaш (oсoбенo пoзaди плaкaр) :D

:vozbud:

20150624_005040_1__1435103382_46324__1435103382_33482-1-1.jpg

Кaжете кaј имa живи флипери, дa јa вртaм "Мустaфaaaa" :D

*Ахaм, ќе јa вртaм. Ни дo прв глaвен немa дa стигнaм кoлку сум вoн-фoрмa. А пaртaли прaвев еднo време! Пaртaли!

Драга,

Ретко кога се прејадувам. Али ретко ептен. Не ми ни се допаѓа кога гледам некои како бутаат ко стока ебаго. Јади за да преживееш, не обратно.
Али прееска јадевме по едно парче торта со другарка ми.
Не беше нешто големо, али ужасно благо. Едвај го дојадов. Веќе два саати тешко дишам и ни вода не ми се пие, а не верувам ни дека денес ќе каснам пак нешто.
У пичку матер, колку заебано чувство е ова. :sick:

Добро бе мајку му стара можно ли е вакви орангутани да се пријавуваат на квизови ? На ова без паника се пријавиле едни две кокошки се клештат као зелени,без притоа да не се засрамат дека ни едната од нив незнае кој е главен град на Шпанија,кои феномени човече.Па уште се пали демек учи на Финки а оваа на Машински,па што кој кур на куров се пријавувате коа немате основно познавање од животот бе красти едни. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Не ми се веруе жими се

Можеби зошто квизот е од забавен карактер и дружбата е побитна од 100 грама кафе и тикети за у зоолошка ? Башка големо чудо ако не знае кој е главен град на Шпанија.Разбирам што урлавте на драганче и неговиот мизерен квиз, али ова е веќе надвор од контрола.Престанете со хејтот врз се , глеам вие перфекција сте сите.И не се однесува само на човеков погоре , се однесува на сите дури и мене.Долго време си ја пратам темава и на времето сите си раскажуваа по некој смешен,среќен момент од денот.Вратете го тој шмек, боље беше.Фали оптимизмот во ова сивило во кое живееме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom