Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајги, излегов од дома и проаѓам покрај контењер и гледам двајца од оние,постојано што буричкаат по контењерите.Си велам собираат пластика, но на мое изненадување извадија негибнати паштети, виршли и месен нарезок. Подзастанав да видам што ќе се случи,па кога му седнаа, слатко си се нагостија и му благодареа на Бога, за таа гозба.Си продолжив понатака и ми текна на теоријата на релативноста, за некој нешто е ѓубре, за друг можеби е гозба или единствен оброк.

Ми влегоа пред некоја вечер дома едни двајца непознати, го отворија фрижидерот, го затворија и почнаа да ми се дерат „КАДЕ СЕ ВИРШЛИТЕ, ПАШТЕТИТЕ КАДЕ СЕ?!“ и пред да имам шанса да им одговорам, ме фатија за нозе и ми ја ставија главата во вц шоља, неколку пати. Додека исплукам водата и дојдам до воздух, и мене ми се измочаа на тепихот и заминаа.

А сакав да им кажам дека го згрешиле човекот. Дека не јадам такви работи. Дека тоа се е буричканица од мелени уши и чмарови. Дека дури и меленото месо го терам касапот пред мои очи да го меле. Дека им се чудам на паметот зошто крадат виршли и паштети.

После ми кажаа други паталци. Нихилисти биле.

Овие што не веруваат дека Короната постои се истите што прават copy-paste статуси дека Фејсбук не смее да ги користи нивните податоци и веруваат дека со тоа се целосно правно заштитени...

Доста од нив веруваат и дека земјата е рамна...

Најчесто истите тие луѓе веруваат дека некоја рандом страна најверојатно од Индијци ќе им даде 10 000 долари ако коментираат, ја лајкнат страната и ја споделат на сопствен ѕид...

Исто така доста од нив споделуваат икони за среќа на Фејсбук...

Шо познавам една женска, повеќе виршли јаде со гз отколку во хот-дог. Толку многу ги сака шо нишо чудно утре да ја видите по контењери.

Што кур ми е сон не ме фаќа, можеби од што мислам многу на нешто....еби му матер, ај чао.

И за виршли веќе не...не може човек да се исплаче на форумов на раат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom