Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој ми даваше по денар секој пат кога на фб ќе видев женско друштво сликани на искачање со опис girls just wanna have fun ќе немав финансиски проблеми во животот .. :)

Ima luge koga se pijani placat. Ima luge koga se pijani se tepaat. Ima luge koga se pijani izneveruvaat.
Jas koga sum pijan peam Eminem na karaoke. What an odd little fruitcake neli?

A, eve, nedela e.

Inace mackava kolku e srekjna na podnovo greenje, tolku jas ne bev koga prvpat ni pustija kabelska i ja najdov Cartoon Network.

Pak nedela bese mislam.

kradevme od komsii

dogovoreni bevme, delevme smetki

Mnogu potcenet.

Prejaka voznja.

Последно уредено:
Кеј,

Само да знаат овие пијаниве што се возат навечер после 3-4 часот сабајле, во пијана состојба во такси чисто онака не морам да ви ги знам сите тајни. :ROFLMAO: :цицки:

Да ми објасни науката зошто во моментот кога ќе ја поминам влезната врата на супермаркетот инстантно заборавам зошо сум влегла. Па ме фаќа паника, кај требаше,шо требаше,зошо ова ми се дешава секој пат. И секогаш излегувам без она за што сум влегла.
Во другите вести, добив блендер на поклон и се скапав праење смутиња. Кој е за бујрум.

Таман после 50 и кусур дена ми го вратија телефонот од телеком, пак ми рикна полначот од лаптопот. А во септември го купив. Четврти полнач по ред како се швкрнува. o_O
Океј, сеа следно што е за расипување? Чисто онака да си знам. :icon_mrgr: Башка во последно време само ме пецка струја од негде. Што и да извадам од штекер, така по малку ме здрмува. :icon_lol:
Тоа ретардиранкото телефонче ми проплива во вино. Му викам чекај, не знаеш да пливаш, он запнал ќе плива и шо да му праиш...
Вчера во друштво ме потсетија на една случка од школо. :X3: Ко шо си обожавам дур седам на столче да си се клацкам, посебно на час, еднаш така цела ногарка од столот ми се збрцка у патика, огромна дупка ми напраи. Со толкава дупка на патика идев до дома. Како успеав да скинам патика со тоа ногарката, ни јас не знам. :вонзем: А многу убави патичиња беа сиротите. :(
Море што глупости така несакајќи сум направила... Т.е. сплет мултиглупих околности.
Ај, чао. :D

Драга, сакам да пријавам грешка. Космичка грешка.
При гледање филм, ми влегоа во соба на НОРМАЛНА сцена.
3 секунди откако излегоа, почна секс сцена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom