Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Хепи брдеј бутЕ, штракни се на MUTE : D

Него Драа, прееска глеа видео на мотику и најде га на јутуб за да ти га пушту нели не иде преко линк од мотику, као демек конкурентан сајт на кајгану а у тиииит се тресе, тајванска девојка сфири мноо јако на стар кинески инструмент, какфа маестрална изведба, кое совршенстфо еј, чуј га : )
Супер марио нумера од увек ми е била една од најкул стфари

доаѓам дома, оп топли лепчиња, оп чајче, оп слободен кревет во дневна, оп што сакам гледам на тв. кога сме кај хипхоп, ова.

Последно уредено:
Најпаметно нешто што направив во последно време. Ја отворив проклетата Бајадера од 245денари пред да отидам да ги почестам во фирмата. Работам со 20тина луѓе. Пари при себе и не баш. Гледај, гледај го тоа пакувањето, си викам , 4x5 или 5x5, има 20 минимум во ова. Цела среќа седнав на клупа да ја отворам да пребројам. Што да видам?! 4x4, едвај 16 внатре. :ROFLMAO::facepalm:. И си викам, сега што направи? Даде 250денари, а големото пакување е 400. Мала нема смисла уште една да земам, ќе ми се смеат. Ставање бајадерите во џеб (си ги мезев после дома САМ), и трк да земам некој други колачиња, ама од место каде продавачката СО СИГУРНОСТ ќе ми потврди дека има повеќе од 20. ТОРТА ќе купев за 700 денари, имаше да се помни кој частел :busi: Тоа е.
Можам да замислав да отидов со бајадерата да почестам, или ќе немаше за некој (себе не се ни бројам), или последното на директорот ќе беше :pos:

Јa не сум јa aкo кoa oтидaм негде немa прoблем бaш у мoјaтa сoбa...
Или немa прoзoр дa ми се oтвaрa,или ќе ми се прaви пoплaвa у вецетo,или немa дa ми се зaтвaрa чешмaтa...

Ко ќе непијам, сите ме прашвет зш непијам.
Ко ќе пијам, сите ме прашвет зш толку пијам.
Најверојатно шо знам ти јас доволно пијам.
Е то е она, ко ќе ти речет граѓанине од угаре Шчо ми ти носит душата то.
Е како да му објаснам ко не се објасвит.

4_ezgif.com-resize.gif

Today I did it :jeeee:

-
Вака ќе одговорат грото дипломци од разно-разните семафорски факултети и нивни диспанзери и разбирасе и оние со подарена,или купена диплома или тате преку жица или мама под стреа,
(или помодерно на задњем седишту аута)

Да си ја кажам маката
Денес бев уверена дека е вторник. Отварам билтен, пишувам утакмици која од која, коефициенти под 2 немав. Си напишав така едно 5-6 и на шалтер ме враќаат, вчерашни се утакмициве :D
Океј, си начкрапав денешни после тоа, ама кој ѓаол ме натера да ги проверам овие вчерашниве. Јас ги читам, дечкото ги проверува и на секое "фатена", тука од спротива седи човек се радува за мене, за на крај да ми испадни добитно ливчето :facepalm: Со вчерашни утакмци...

Ти ебам и феминистки и се. Се почна со кандидатурата на таа Клинтонката за претседател.

Шо е со момите бе , посебно со една шо ја имам на фб? ДЕВОЈЧЕ , омраза спрема машкиот пол не те прави феминистка , туку само исфрустрирана фригидна неебена пичла. Путето по цели денови седе на фб и објавува војни против мажите , и споделува цитати од Хилари Клинтон.:facepalm: Колку само феминизмот како поим и неговото суштинско значење е неразбран во нашата држава , страшно.

Ема Вотсон е права феминистка која се залага за правата на жените, особено за жените во позатуцаните дупки од планетата, и до сега има донирано пар милиони за нивна едукација и еманципација. Е тоа е права феминистка , а не засушено пиче што нема видено свет надвор од фб, па цела фрустрација ја истура врз машкиот пол.

Последнава година запознав еден куп луѓе и се изнаслушав еден куп животни приказни.
Нема поголемо ДНО ДНА од луѓето што имаат некој што ги сака крај себе и го знаат тоа, а скришно шврљаат на страна, правејќи се како ништо да не се случува и си продолжуваат со "среќната" врска.
Е овие треба да горат во пеколот, ебате пичките што уживале во животот пошто еднаш се живеело.
Раскини да ти ебам, еби се со кого сакаш после :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom