Драга што се нема да се измисли, очигледно не следам мода.
После вештачки трепки, пластични нокти, надградба на коса, истетовирани веѓи, push up градници (ок, овие се во ред, освен ако не се 3 броја поголеми ), нова модна револуција push up butt !
Ок ако немаш задник ала Лопез купи си сунѓер.
П.с. момци не ви е лесно
Следен чекор- ми побараа да им донесам Criminal Record Check (CRC) Ќе ми требаат повеќе живци оти мочаните арапи не работат ефективно ко оние од цивилизираниот свет. Баш колешката спомна, чекала 4 месеци за да и го пратат документот за Criminal Record Check (CRC) од Катар.
Трпение ..... да се завршат други работи во меѓувреме, сега идеме полека, чекор по чекор.....
Му викаш „ајде у петок да идеме да се буниме за проблемов шо го иаме“ и ти враќа „не можам ја, земи некој друг друштво да ти праи“
Не те викам за друштво некој да ми праи, мене никогаш не ми е проблем сам да одам и да се бунам (сум го правел тоа и ќе го правам), туку те викам зошто иаме ист проблем и заеднички да настапиме таму.
Ама океј, сфаќам, сами од себе ќе се решат проблемите...
Хаха драга каква ситуација. Никад не треба да се ставаш судија меѓу 2 другари/ки.
Овие 2 ептен често се дружеа и нормално, више дружење, више шанси за замерување, па оговарање, малку јадење буреци. И овие од страна зимаат страни и навиваат мислиш на утакмица, кога 1 се мршти на 2, сите се мрштат, не прават муабет, не одговараат на прашања и слично. Све би било океј ако овие 2 во меѓувреме не се нашле, не разговарале и не се смириле јер немало нешто огромно меѓу нив, само по некое пројадување бурек и мало филовање од доушниците. И врв на све е кога вечерта при искачање се среќаваат, другиве вртат глава демек од почит, а овие 2 се гушкаат како 100 години да не се виделе. По ликот им се гледаше колку глупо се осетија у моментот, греота.
“Реформираниот“ образовен систем по Кембриџ. Јас кога ќе имам дете, ако важат овие мизерни неписмени програми, има се што учи на школо дома да го одучам.
Дај бе више кога забранија емитување на македонска и српска музика, нека забранат и кај Драган у емисија, ебате Среќните луѓе ебате... Коса ми се крева кога на рекламен блок ќе почнат да издераваат песни. Кај има логика бе?
Драга Кајгана,
По некогаш ми доаѓа преку глава од работа, обврски и луѓе. Еве на пример денес ми е таков денов. Просто на вакви денови ми доаѓа да избегам некаде далеку на планина да одморам и од луѓе и од обврски и од се!
Со недели барам добра тема за тепање цел ден на работа. Среќа некој ја откопа легендарната "Македонски фудбалски приказни".
Подобра тема- Амин! Е сега на некои постови ептен смеа ме маваше, едвај ги одбивав нападите. Среќа некако не прснав на глас.
За читање колку се јаки случкиве, а камоли да имаше видео записи
Ми го направи денот
Леле овој директоров на Службен весник каква пропалица...
24 години ќе полнел утре, а тек сеа станува директор...
Па на негови години Диме Спасов више имаше неколку години стаж ко министер...
Бруки !
П.С. по тоа шо читам статии за неговава биографија, ја ќе испаднам поквалификуван од него
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.