DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
момци и девојки кога повторно ќе се збирате(ме) кај лу?му должам извинување па да искориста шанса:)

Јас и дарко нешто спомнавме за денес да се видиме, ама го чекам на мсн да дојде и да ми пише дали ќе се оди. Можно е и да не можам да дојдам дека ќе се збираме со тие што завршивме основно, ама ќе гледам да дојдам

hahaha...torce...a be mene me nema edna nedela i odma zapagjas u nevolji a? c c c c c nema ti go postariot brat da te cuva....ako ako samo ti pij i pisuvaj kolumni...don't mind the Bollocks...:)))))

hehehe...so pravis ti be more...zasto si otide tolku rano togas??

доста беше. таму они си се размуабетија ја ко изгубен македонец во њујоршки трговски центар. Плус многу ми беше хард музиката ја сум за таа по лајт варијанта. кажав на форум е многу полесно да се муабети отколку во 4 очи. Освен со Лу со него од прва истерв многу муабети ама добро Лу е Лу

a be muzikata bese......LUDNICA!!!! ti ne bese da vidis posle so se desavase....sve po mene me boli...:))

mary_jane напиша:
момци и девојки кога повторно ќе се збирате(ме) кај лу?му должам извинување па да искориста шанса:)
Љубави во сабота ќе одиме јас, Торчо (освен ако не зезни нешо)Тончи,вотка и не знам уште кој.... ај иди и ти да не бидам само јас женско

доѓам и јас, со мене доаѓаат женски....не се секирај...

Епа во тој случај ни јас да не се секирам!

Јас ќе се обидам да стигнам, тешко ќе биде ама не и невозможно :)

Шо како коа
има нешто кај Лу ?

Да, ќе има! Че се оди во сабота! Бибушка пиша кој ке идат, ќе дојдеме и јас и таргет....и уште некој ќе донесам....

Епа тогаш и јас ке дојдам заедно со доти4ната...............:je:

Абе ова цела свадба се организира овде.... ондак да купиме поклони? :pos:

Ја ке купам микробранова на дрва. :pos: :pos:

П.С. И кажете сеа пак кој е иницијатор на собиранкава а? Торчо се разбира... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom