DOWNUNDER!

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
vi blagodaram......
spremeno e (skoro) sve.....sea samo treba da palime zurka......

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
za silvester e izdaden lokalot na edni momci........ama slusnav 80%bile zenski .........:) :) :)

V

Vlad II Draculea

Гостин
LouWeed напиша:
za silvester e izdaden lokalot na edni momci........ama slusnav 80%bile zenski .........:) :) :)
:pos::pos::pos:
И ние така кажувавне ко баравне локал за Силвестер... на крајо едвај 40% се збираја....:pos::pos::pos:
Немој да ме сватиш погрешно, тешки нека има толку, а ако има...:wink:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Vlad II Draculea напиша:
:pos::pos::pos:
И ние така кажувавне ко баравне локал за Силвестер... на крајо едвај 40% се збираја....:pos::pos::pos:
Немој да ме сватиш погрешно, тешки нека има толку, а ако има...:wink:

e da.....ama bile nekoja ekpia,bla,bla.......neznam so, rakometarki ako se ufufufufuf........:) :)

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Одбојкарки треба да ти најдеме! Тие се 100 пати подобри! Само кај да најдеме одбојкарки...може некој?

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ако најде да ме учиш мене како и што има до кафичот на лу! Јас тамо ке пијам од сега, двапати дур да паднам, дома сум....така лу?

V

Vlad II Draculea

Гостин
Знам.. зато така ти реков... ако не, прочитав кај живејш... .
Терај маткај...

Убаво да си помините кај Лоу... ѕа одбојкарки.. ааахммм.. ја не знам.. али со му фали на ракометарките бе.. ајде таму.. па и мана најдовте.. ебаве..

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
абе, некако не сум јас по спортистки, ако фатат да ме тепаат сум наебал. Јас сум за нежни и слатки девојчиња....такви какви ке се собираат во даунандер

V

Vlad II Draculea

Гостин
Dimitarc напиша:
абе, некако не сум јас по спортистки, ако фатат да ме тепаат сум наебал. Јас сум за нежни и слатки девојчиња....такви какви ке се собираат во даунандер
Знаши јас пред очи да не ти излезам...пошто че бегаш со 100км на сат.. Абе маж си или шо си.. најубо е спортиска... кондиционо подготвена.:wink: плус имаат забрани за излегувајне навечер... најдобра шемачица..ехеххе.. немој да пребираш... :wink:..ушче си мал..

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ти женско си, и уште ракомет тренираш, а?

Еј лу, ти кажав дека ке те замарам со 2 минутен говор кога ќе дојдам?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Dimitarc напиша:
Ти женско си, и уште ракомет тренираш, а?

Еј лу, ти кажав дека ке те замарам со 2 минутен говор кога ќе дојдам?
Кажи кога ќе биде, такво нешто не се пропушта :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom