Доверба " LapTop "

• Креатор на темата Креатор на темата Extream
  • Време на започнување Време на започнување
Јас иам Asus X59SL.. презадоволен сум... али за дизајн-перформансии Dell, HP, AlienWare.. Тошиба се добри, али сум имал неколку Тошиба лап топи за форматирање, и на сите граберот им се сјебвел и никако да се дигне системот, незнам како доага до ова, можда заштита од форматирање "на диво" :)...

Od toshibava sum zadovolen iako,nivniot support za linux ili za nekoi novi drajveri ne siba zatoa se vika toshiba.

na prvo mesto:Apple macbook air
Vtoro:Dell
Treto:Toshiba
Cetvrto:Hp
Inaku sum korisnik na Hp 550 i zadovolem sum mnogu vo odnos cena-performansi-kvalitet

Јас имам Тошиба и можам да коментирам само за него.Задоволен сум.

HP и Dell според мене, но повеќе ми се допаѓаат Dell у дизајн.

Епа ти дечко со тоа мислење изгледа воопшто и немаш видено HP Pavilion, Dell неможе ни вода да му носи во врска со дизајнот.

Мојот е ASUS (задоволна сум), а меѓу подобрите имам слушано дека се HP и Dell, ама не знам колку е тоа вистина.

ASUS интересен факт што некој е задоволен од ASUS скоро имаше
интересна случка со ASUS едно дете што го познавам си седи на
нет си сурфа има отворено некое програмче али не кој знае кои програм и одеднаш лаптопот се пали и гори целиот и за жач нашите така наречени дистрибутери не му признаваат гаранција а инаку лаптопот му е стар неполна година.
И според ова можам ASUS да ги ставам во нај шит лаптопи.

ASUS интересен факт што некој е задоволен од ASUS скоро имаше
интересна случка со ASUS едно дете што го познавам си седи на
нет си сурфа има отворено некое програмче али не кој знае кои програм и одеднаш лаптопот се пали и гори целиот и за жач нашите така наречени дистрибутери не му признаваат гаранција а инаку лаптопот му е стар неполна година.
И според ова можам ASUS да ги ставам во нај шит лаптопи.

Читај убаво ТУКА

Тоа детето изглеа ептен малер било. И остај Асусот што изгорел, ти текнува дека лаптопите на Sony правеа експлозии и загрозуваа животи?

Јас имам Ваио и сум презадоволен. За какви пожари зборите?

Читај убаво ТУКА

Тоа детето изглеа ептен малер било. И остај Асусот што изгорел, ти текнува дека лаптопите на Sony правеа експлозии и загрозуваа животи?
ASUS бучат ко индустриска машина. Никогаш не би зел таков лаптоп.

Hp i TOSHIBA се дефинитивно најдобри. Јас имам Hp 2 ипол години, и презадоволна сум од него...
hp-laptop-787126.jpg

Јас од неодамна земав DELL STUDIO 17 и сум презадоволен. Дизајнот му е супер, имаш се на него. Се занимавам со Photoshop и сликата што ја вади дисплејот е одлична.

jas imam BENQ ne mi e od tuka od stranstvo mi e i mnogu sum zadovolna

имам лаптоп и не би го менувала, но ако купувам некогаш тоа ќе биде од оние малите со 7,5 инчен екран, заради практичноста и што можам да ги носам насекаде во чанта:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom