DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Линкчиња ако може да симнам и вар крафт и фрозен троун, сите срања... не се снаоѓам со дотава.
--- надополнето: 21 мај 2012 во 21:42 ---
Го тупам али јебига, кога не знам што да праам.
--- надополнето: 21 мај 2012 во 22:19 ---
Ајде бе бидете хумани, нека не ве мрзи, не се прајте дека не читате...
Абе најубо ти е да си ја копираш од некој што веќе ја има затоа што ќе се отепаш дур средиш пачови и мапи ..... а веќе ако немаш од кого да ја копираш барај ја на некој сајт со торенти , не те игнорираме пиратерија е забранета на форумов ;)

Абе најубо ти е да си ја копираш од некој што веќе ја има затоа што ќе се отепаш дур средиш пачови и мапи ..... а веќе ако немаш од кого да ја копираш барај ја на некој сајт со торенти , не те игнорираме пиратерија е забранета на форумов ;)
Приватна порака?

за квалитетна дота, само dotalicious... google!
на почеток може да ви е тешко да се снајдете, но ќе сфатите како стојат работите и лесно ќе ви оди.

Добро е али има и голема база на нубови таму. Им фали votekick.

Досега најдобар клиент за дота ми бил Darer, уште одма од почетокот се чистат нубците како што напредуваш со поени. Штета што го направија да биде само за Дота 2 и Старкрафт.

Сакам да ве прашам во врска со WC3 Assistant 1.7. Го имам симнато дома, секаде кај пробав работи само дома кај мене на персонален несака. Да не знае некој, дали треба нешто да се подеси во сетинзи или има некоја финта? Дај да го управам некако, без него е ептен лошо..

Има некој да ми даде акаунт за хлр 1? Играм 1-2 партии дневно па немам акаунт.

абее вие се уклучувате преко гарената мене ми кажува дека е затворено толку и разбрав,што е работата?

Ја спуштив Фрозен трон, сеа кој апдејти треба да ги спуштам за да можам дота да играм?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom