DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Мој пријатели пред некоја ден се паднаа на нормал меч со него,типот има 15 000 саата на дотата :D :D :D
Имам играно со него заедно дечкото е ненормален за пуб играч, а за тим не е сеуште.

Имам играно со него заедно дечкото е ненормален за пуб играч, а за тим не е сеуште.

Не ми беше тоа муабетот,сам им ја победи дотата на екипата,туку човече 15 000 саата има ли видено што се дешава надвор тој :D :D

Не ми беше тоа муабетот,сам им ја победи дотата на екипата,туку човече 15 000 саата има ли видено што се дешава надвор тој :D :D

ostaj ja minimizirana celo vreme i ti ke imas 15 iljadi

@Fastforza :kafence:
14dc2b994a1a47388375d589de394914.png

7fbd07c817954a0597db8112d46477e2.png

@Tranquility :kuracc:

Imortalite od weekend sale so bese vikendov tradeable ke se?

Со нетрпение го очекувам TI6. Мислам дека станав опседнат. По цели денови сум на gosugamers, liquipedia wiki и форумот како и joindota. Како будала ги читам иако благе везе си немам. Додуше и на youtube "спијам" - ги гледам highlights од финалињата во кои учествуваа OG. Одвај го чекам моментот кога ќе го подигнат в раце трофејот. Мислам дека ќе издоминираат овојпат. Финале мислам OG vs EG или некој кинески тим.

@fr0zen немора да значи дека тие ќе го земат и овој турнир, кинезите имаат луди планови, преку една година го зимаат тие ти6, ќе гледаме убави тепачки годинава се надевам :)

Со нетрпение го очекувам TI6. Мислам дека станав опседнат. По цели денови сум на gosugamers, liquipedia wiki и форумот како и joindota. Како будала ги читам иако благе везе си немам. Додуше и на youtube "спијам" - ги гледам highlights од финалињата во кои учествуваа OG. Одвај го чекам моментот кога ќе го подигнат в раце трофејот. Мислам дека ќе издоминираат овојпат. Финале мислам OG vs EG или некој кинески тим.
:pos::pos::pos:

Фала што ме потсети дека изгледа ќе одам на одмор тој период :busi: Ебате :D

Иначе Liquid освојува :coffee:

Фала што ме потсети дека изгледа ќе одам на одмор тој период :busi: Ебате :D

Иначе Liquid освојува :coffee:
Хахаха, и јас одмор го пишав на 1ви Август. Не ни знаев дека ќе се одржи турнир баш во тој период. Коинциденција? Битно на раат ќе си го изгледам турнирот.[DOUBLEPOST=1467907746][/DOUBLEPOST]
Secret so bulba ke go osvojat :icon_lol:
Со таков пристап дали и група ќе поминат. :D[DOUBLEPOST=1467907906][/DOUBLEPOST]
@fr0zen немора да значи дека тие ќе го земат и овој турнир, кинезите имаат луди планови, преку една година го зимаат тие ти6, ќе гледаме убави тепачки годинава се надевам :)
Надам се дека OG ќе ја прекрши традиција. :)

И ја се надевам за добри партии. :)[DOUBLEPOST=1467908106][/DOUBLEPOST]
Па у дота нема јаки слаби. Едни secret се тресеа од commanche ( мислам дека беа ) исто така и alliance можеа да ја изгубат таа партија. Така да се е можно у дота. :)

Последно уредено:
Не си се паднал против мене, зато така :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom