- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.174
- Поени од реакции
- 3.729
Имам играно со него заедно дечкото е ненормален за пуб играч, а за тим не е сеуште.Мој пријатели пред некоја ден се паднаа на нормал меч со него,типот има 15 000 саата на дотата![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам играно со него заедно дечкото е ненормален за пуб играч, а за тим не е сеуште.Мој пријатели пред некоја ден се паднаа на нормал меч со него,типот има 15 000 саата на дотата![]()
![]()
![]()
Имам играно со него заедно дечкото е ненормален за пуб играч, а за тим не е сеуште.
Не ми беше тоа муабетот,сам им ја победи дотата на екипата,туку човече 15 000 саата има ли видено што се дешава надвор тој![]()
![]()
da , ama ne odmaImortalite od weekend sale so bese vikendov tradeable ke se?
Mhm fala. Ke mi ostanese eden rare so ne go sakam basda , ama ne odma
Со нетрпение го очекувам TI6. Мислам дека станав опседнат. По цели денови сум на gosugamers, liquipedia wiki и форумот како и joindota. Како будала ги читам иако благе везе си немам. Додуше и на youtube "спијам" - ги гледам highlights од финалињата во кои учествуваа OG. Одвај го чекам моментот кога ќе го подигнат в раце трофејот. Мислам дека ќе издоминираат овојпат. Финале мислам OG vs EG или некој кинески тим.
Со нетрпение го очекувам TI6. Мислам дека станав опседнат. По цели денови сум на gosugamers, liquipedia wiki и форумот како и joindota. Како будала ги читам иако благе везе си немам. Додуше и на youtube "спијам" - ги гледам highlights од финалињата во кои учествуваа OG. Одвај го чекам моментот кога ќе го подигнат в раце трофејот. Мислам дека ќе издоминираат овојпат. Финале мислам OG vs EG или некој кинески тим.
Хахаха, и јас одмор го пишав на 1ви Август. Не ни знаев дека ќе се одржи турнир баш во тој период. Коинциденција? Битно на раат ќе си го изгледам турнирот.[DOUBLEPOST=1467907746][/DOUBLEPOST]Фала што ме потсети дека изгледа ќе одам на одмор тој периодЕбате
Иначе Liquid освојува![]()
Со таков пристап дали и група ќе поминат.Secret so bulba ke go osvojat![]()
Надам се дека OG ќе ја прекрши традиција.@fr0zen немора да значи дека тие ќе го земат и овој турнир, кинезите имаат луди планови, преку една година го зимаат тие ти6, ќе гледаме убави тепачки годинава се надевам![]()
Па у дота нема јаки слаби. Едни secret се тресеа од commanche ( мислам дека беа ) исто така и alliance можеа да ја изгубат таа партија. Така да се е можно у дота.