It's that time of the year. TI HYPE! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto znam posto jas klikam na prvoto all pick i odam finding match mi naoga i igram@riki pilot low priority, те репортале многу или си грифал. треба да играш една игра сингл драфт и да ја тепаш за да искочиш од low priority.[DOUBLEPOST=1470260159][/DOUBLEPOST]@Fastforza не дека се разбирам многу, нуб сум ама денес еве гледав и сеуште гледам, стално се лупаат од земја, секои 2-3 минути има 5v5 фајт, немам досега ваков турнир гледаноа за тоа кој играл појако.. види си на lounge, сите тимови се јаки па тие што тепале се појаки според мене хаха
@riki pilot low priority, те репортале многу или си грифал. треба да играш една игра сингл драфт и да ја тепаш за да искочиш од low priority.[DOUBLEPOST=1470260159][/DOUBLEPOST]@Fastforza не дека се разбирам многу, нуб сум ама денес еве гледав и сеуште гледам, стално се лупаат од земја, секои 2-3 минути има 5v5 фајт, немам досега ваков турнир гледано[emoji14]а за тоа кој играл појако.. види си на lounge, сите тимови се јаки па тие што тепале се појаки според мене хаха
sto znam posto jas klikam na prvoto all pick i odam finding match mi naoga i igram@riki pilot low priority, те репортале многу или си грифал. треба да играш една игра сингл драфт и да ја тепаш за да искочиш од low priority.[DOUBLEPOST=1470260159][/DOUBLEPOST]@Fastforza не дека се разбирам многу, нуб сум ама денес еве гледав и сеуште гледам, стално се лупаат од земја, секои 2-3 минути има 5v5 фајт, немам досега ваков турнир гледаноа за тоа кој играл појако.. види си на lounge, сите тимови се јаки па тие што тепале се појаки според мене хаха
Јaс мн јaснo ќе видaм кoи мечеви кaкo зaвршиле, aмa зaтoa штo не мoжaм дa гледaм, мислев некoј дa пише кoи игрaaт дoбрo, кoј не, импресии oд тимoвите итн.
Sent from my LG-D280 using Tapatalk
Upper bracket е наше!