DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Се извинувам за зборот али поголеми пи**и од Escape нема. само фармаат. Немаат отидено кај roshan по aegis. Немаат направено нити еден gank. Класични кукавици. Додека ehome ги искористува секој пат smoke успешно. А баш се надевав дека Col и escape ќе добијат wild card. Сега тешко.

Тек нa 5-ти aвгуст ќе мoжaм дa гледaм у ПМ. Ај aкo мoже некoј нa крaј нa секoј ден дa сумирa кoи тимoви игрaле нaјдoбрo итн. :D

Sent from my LG-D280 using Tapatalk

matchmaking
SINGLE DRAFT is the only game mode allowed in the low priority PUNISHMENT POOL

YOU WILL ONLY BE ABLE to match in the low PRIORITY MATCHMAKING pool due TO ABANDONING GAME OR RECEIVINg EXCESSIVE reports victories remaining 1
so kurac sea saka ovaa ne mi dava da flezam da igram samo so flezeeme da igrame 3 4 disconet ojdea megi nih i jas izleze mi od igrata abadon pisese i resconet kliknah 2 pa pisese play dota pa kliknah mi fleze u igrata i na kraj pari ne mi pokazuvase i gore crven x na mojo hero i na dr 3 4 dusi i izlezeh

@riki pilot low priority, те репортале многу или си грифал. треба да играш една игра сингл драфт и да ја тепаш за да искочиш од low priority.[DOUBLEPOST=1470260159][/DOUBLEPOST]@Fastforza не дека се разбирам многу, нуб сум ама денес еве гледав и сеуште гледам, стално се лупаат од земја, секои 2-3 минути има 5v5 фајт, немам досега ваков турнир гледано :P а за тоа кој играл појако.. види си на lounge, сите тимови се јаки па тие што тепале се појаки според мене хаха

Кога ќе видам Нага пик :гомце::гомце:

@riki pilot low priority, те репортале многу или си грифал. треба да играш една игра сингл драфт и да ја тепаш за да искочиш од low priority.[DOUBLEPOST=1470260159][/DOUBLEPOST]@Fastforza не дека се разбирам многу, нуб сум ама денес еве гледав и сеуште гледам, стално се лупаат од земја, секои 2-3 минути има 5v5 фајт, немам досега ваков турнир гледано :P а за тоа кој играл појако.. види си на lounge, сите тимови се јаки па тие што тепале се појаки според мене хаха
sto znam posto jas klikam na prvoto all pick i odam finding match mi naoga i igram
dosega 10 14 igri izigrav nekoi tepav nekoi izgubiv

@riki pilot low priority, те репортале многу или си грифал. треба да играш една игра сингл драфт и да ја тепаш за да искочиш од low priority.[DOUBLEPOST=1470260159][/DOUBLEPOST]@Fastforza не дека се разбирам многу, нуб сум ама денес еве гледав и сеуште гледам, стално се лупаат од земја, секои 2-3 минути има 5v5 фајт, немам досега ваков турнир гледано[emoji14]а за тоа кој играл појако.. види си на lounge, сите тимови се јаки па тие што тепале се појаки според мене хаха

Јaс мн јaснo ќе видaм кoи мечеви кaкo зaвршиле, aмa зaтoa штo не мoжaм дa гледaм, мислев некoј дa пише кoи игрaaт дoбрo, кoј не, импресии oд тимoвите итн.

sto znam posto jas klikam na prvoto all pick i odam finding match mi naoga i igram
dosega 10 14 igri izigrav nekoi tepav nekoi izgubiv

Јaс мн јaснo ќе видaм кoи мечеви кaкo зaвршиле, aмa зaтoa штo не мoжaм дa гледaм, мислев некoј дa пише кoи игрaaт дoбрo, кoј не, импресии oд тимoвите итн.

Wings некако разочаруваат, 3 имаат изгубено за сега. EG влегоа многу појако од претходните турнири, ги збришаа 2-0 NaVi. Другите ко по обичај играат.

после првиот ден :)
13873078_1206625409380062_8009831921861339762_n.png

p.s. сега за сега добро се држата DC[DOUBLEPOST=1470306725][/DOUBLEPOST]https://clips.twitch.tv/dota2ti/LongJaguarMingLee

Последно уредено:
сакса најбољи, сите на турнирот со компендиуми, a тој нема... си го има македонското у себе хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom