DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе прајме лоби? Како сте расположени? :D

Играм дота секој две-три недели колку да се потсетам зошто не играм дота.

Secret 15-0 во групна фаза... Страшно :nesumjas:
Nави беа куроку и папи, дополнети со она што го немаа во предходниот тим ( можда само денди ) артези с4 и заи ... дрим тим :D
Oд друга страна њуби се онака 0-15 :)

Ако некој може да ги скине Сикрет, тоа се VG со тоа што Fenrir и FY мора да ги доминираат Папи и Куроки у првите 20-25 минути. После тоа лесно е. За малку ја добија партијата да не заебеше Блек со снајперот и miss-timingot на аегисот и BKB-то, после тоа се` одеше у надолна линија за VG ама тоа е.. се дешаа :D[DOUBLEPOST=1422906546][/DOUBLEPOST]
Колку ммр имате?
Немам играно 2-3 месеца, ама мислим дека ми е околу 4400-4500

Ако продава некој ајтеми за вистински пари слободно нека ме контактира преку приватна порака. Преферирам итеми кои се за обложување и да купам повеќе наеднаш, но би купил и dc, tb, ti2 курири, златни ti4, legacy, tobd/ef. Купувам и цел inventory.

Ако продавај некој ајтеми за вистински пари слободно нека ме контактира преку приватна порака. Преферирам итеми кои се за обложување и да купам повеќе наеднаш, но би купил и dc, tb, ti2 курири, златни ti4, legacy, tobd/ef. Купувам и цел inventory.
Siguren si deka imas tolku pari?

Siguren si deka imas tolku pari?
Да.
Дури сме кај муабетов, заборавив да напоменам дека купувам platinum baby roshan, по можност unusual, cycles 4-7, но би зел и base или golden било кој cycle (non-duped), и alpine stalker сет.

Да.
Дури сме кај муабетов, заборавив да напоменам дека купувам platinum baby roshan, по можност unusual, cycles 4-7, но би зел и base или golden било кој cycle (non-duped), и alpine stalker сет.
Uste ednas ke prasam.
Siguren si deka imas pari za 9 dc hooks? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom