DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
На секој може да му се случи вакво нешто немаа tp ,а другиве знаат да прават пуш (а ти и така треба да се откажеш :D )
Да бе, ова е 2k mmr, играат за omniknight сет па што е битно ако изгубат...

Плус да речеме дека не беше проблемот што немаа ТП (иако тоа е најголемиот), откако видоа дека RTZ & S4 им влегоа во база, они не ни пробаа да прават base race туку тргнаа да се враќаат назад. Дури и Bone7 со Axe отиде на фонтата да се самоубие, но бидејќи имаше aegis мораше 2 пати да го направи тоа за на крај да сфати дека buyback-от му е на cooldown затоа што 3 минути претходно се купи :facepalm:

Dali vi rekov deka secret nema da osvoji?

i toa merakot od Eg lapaj go 2-0

im treba vreme da se uigraat....ne se spremni....[DOUBLEPOST=1423403946][/DOUBLEPOST]
Да бе, ова е 2k mmr, играат за omniknight сет па што е битно ако изгубат...

Плус да речеме дека не беше проблемот што немаа ТП (иако тоа е најголемиот), откако видоа дека RTZ & S4 им влегоа во база, они не ни пробаа да прават base race туку тргнаа да се враќаат назад. Дури и Bone7 со Axe отиде на фонтата да се самоубие, но бидејќи имаше aegis мораше 2 пати да го направи тоа за на крај да сфати дека buyback-от му е на cooldown затоа што 3 минути претходно се купи :facepalm:

so ke kazes za secret ti gi furase deka epten se mokni i deka ke osvojat... samo zaborai deka grupna faza e drug muabet...a eliminacii se drug....

im treba vreme da se uigraat....ne se spremni....[DOUBLEPOST=1423403946][/DOUBLEPOST]

so ke kazes za secret ti gi furase deka epten se mokni i deka ke osvojat... samo zaborai deka grupna faza e drug muabet...a eliminacii se drug....
Голема грешка на Secret беше тоа што немаа резервна тактика. Во групна фаза цело време фураа иста тактика (Lycan/Shadow Fiend + Chen + Axe), но веќе во елиминации сите ги научија и се прилагодија. Драфтот од првиот меч против EG им беше катастрофа...
Но факт е дека тимов има огромен потенцијал, и дека кога ќе се вклопат поубаво и ќе направат неколку тактики ќе се вратат на победнички патеки.

Артизи многу лимитиран со херои ми изгледа, медузана очај му беше. А и Ѕ4 лошо играше денеска.
Сега ми е јасно зошто оригиналниот план им беше само Заи да го донесат.

Артизи многу лимитиран со херои ми изгледа, медузана очај му беше. А и Ѕ4 лошо играше денеска.
Сега ми е јасно зошто оригиналниот план им беше само Заи да го донесат.

artizi ne da e limitiran....katastrofa...so kuro na core mn bolje bea...taman se uigraa i doagaat artizi i zai...i mn jasno deka eden ist strat ke funkcionira u group stage ali ne se glupi drugive....najgolema greska e so go usmrtuvaat kuroky na support...go zaebaa timot, pred da dojdat artizi i zai mi se svigjaa epten, sea katastrofa ne gi mozam ic[DOUBLEPOST=1423477212][/DOUBLEPOST]Total outplay i outdraft...iskreno ocekuvav poveke od vici...ali EG posebno stormot sumail 3tata od 1-4 u prvi 5 min do godlike posle 7 min fuckin amazing.....svaka im cast bez zai i artizi mn posvezi se..

Последно уредено:
Ја гледаше некој завршната церемонија.
Му вика дали мислиш дека на Сторм Спирит треба да му се стави името Сумаил?
Вика i deserved that rofl.
После неколку прашања му вика што треба да прават младите играчи за да бидат добри како тебе?
Тешко е да се биде како мене :pos:

П.С Не сум сигурен дали его или добра смисла за хумор :X3:

Ја гледаше некој завршната церемонија.
Му вика дали мислиш дека на Сторм Спирит треба да му се стави името Сумаил?
Вика i deserved that rofl.
После неколку прашања му вика што треба да прават младите играчи за да бидат добри како тебе?
Тешко е да се биде како мене :pos:

П.С Не сум сигурен дали его или добра смисла за хумор :X3:

ne bi me iznenadilo da e ego,poso dete 15 godisno da stigne do miljonce so drugo znae,tastatura fraer....ali deka igrase na nivo igrase pa i ima zaso da se kurci

ne bi me iznenadilo da e ego,poso dete 15 godisno da stigne do miljonce so drugo znae,tastatura fraer....ali deka igrase na nivo igrase pa i ima zaso da se kurci
Па и јас поради тоа не сум сигурен. Да е постар ќе си речеш може шала прави вака и на мене ми изгледа его ќе да е.

Имаше малку среќа што немаше counterpick ама свака му част за нервите да фидаш првите пет минути за во следните 5 да избациш godlike.:cuc:

П.С Многу поискусни и поуспешни од него не верувам тој притисок да го издржеа.

3LGgekF.png

322 overload ми се дешава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom