DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва не петок е ебаго утре ако сакате мојме да се собериме за лоби, или парти ако сме помалце.
@Tranquility @Martin утревечер?
Може кога сакате. Во секој момент имам 3-4 на располагање :)

Ги неам пратено од коа избегаа тие двајцата у Secret, и незнам зашо не го избација XBOCT коа игра ужас кери после ti2.
Гледам и Аdmiral Bulldog е без тим, прејак офлејн играч

Edit: го земале у team Tinker
Булдог кери ке игра у ТИнкер тимот.
А Хвост е одличен кери и моментално најдобриот играч на Нави, Денди е тој што е дрво.

А Хвост е одличен кери и моментално најдобриот играч на Нави, Денди е тој што е дрво.
Игра и кери Булдог, ама според мене најдобар е на офлејн, Хвост незнам колку го имаше пратено коа беа стариот Нави на последниот TI, ужас беше невиден.

da ali xbost ja sitka sekoja 3ta ako ne i vtora zavisi kako e raspolozen :)[DOUBLEPOST=1422644862][/DOUBLEPOST]A bulldog ima problemi so mozokot...niso poveke taman si bese u aliance ali toa e

Булдог си иде од [А] зашто сака да игра кери изгледа, така да не верувам дека ќе оди во тим да игра офлејн пак. После папи не пикаше фнг првин пред да го кикнат?

Абе игра ли некој од вас дота на лаптоп на вифи? Имам близу интернет од пакетот за студенти и на секој 2 секунди лагира, а пингот е 55-65 кој може да е проблемот? Пред еден месец играв од кај другар исто на вифи на ист таков пакет и не лагираше уопште.

Абе игра ли некој од вас дота на лаптоп на вифи? Имам близу интернет од пакетот за студенти и на секој 2 секунди лагира, а пингот е 55-65 кој може да е проблемот? Пред еден месец играв од кај другар исто на вифи на ист таков пакет и не лагираше уопште.
Јас играм на лаптоп преку wifi. На моменти само ми паѓа конекција па морам да се дисконектирам па пак да се конектирам. Лаг ретко кога е пооптоварен интернетон со други конекции, а понекогаш у тимфајт со повеќе кастери или пуш со многу крипој ми се случува да лагира помалце ама 5-10 сец после се средува.

Неквалитетна конекција имаш. Знам, сличен проблем имав и јас.

@бутЕ Јас пробав се дисконектирав, конектирав пак и избришав дури и играта ама не се поправа лагот и лагира како шо кажав на секој 2-3 секунди

@Curious Ами незнам, видеа на лаптопот кој што е поврзан со рутерот е океј, ги тера видеата и не ги коче воопшто ама штета не тера игри, а имам близу и неможам другиот да го поврзам. Инаку вчера купив рутер еден мал "Netis" нема антена и е многу мал http://www.netis-systems.com/en/products/wireless-routers-regular/65.html еве ваков па се си мислам да не е до него проблемот, дека другар зема рутер "Tenda" со една антена и 3ца игравме лан не кочеше воопшто. Како го среди проблемот?

@бутЕ Јас пробав се дисконектирав, конектирав пак и избришав дури и играта ама не се поправа лагот и лагира како шо кажав на секој 2-3 секунди

@Curious Ами незнам, видеа на лаптопот кој што е поврзан со рутерот е океј, ги тера видеата и не ги коче воопшто ама штета не тера игри, а имам близу и неможам другиот да го поврзам. Инаку вчера купив рутер еден мал "Netis" нема антена и е многу мал http://www.netis-systems.com/en/products/wireless-routers-regular/65.html еве ваков па се си мислам да не е до него проблемот, дека другар зема рутер "Tenda" со една антена и 3ца игравме лан не кочеше воопшто. Како го среди проблемот?
Upload/download mbs?

Пробај подеси ја графиката наместо 100% на 80-85%

Вечерва не петок е ебаго утре ако сакате мојме да се собериме за лоби, или парти ако сме помалце.
@Tranquility @Martin утревечер?
Ти сеуште не си ни кажал како беше потпишан минатиот пат кога играше лоби со нас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom