DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
6.82 :cenzura:[DOUBLEPOST=1411517746][/DOUBLEPOST]
Што беше фората со тоа ДДОС? Гледам цело време се тролаа тимовите измеѓу себе.
Една саглам утакмица нема овие 2 дена. Сите јадат напади и се дисконектираат, не можат да играат. Пола инвентори на d2l ми остана :tapp:

FUCK TINKER!!!!

Tinker
  • March of the Machines no longer affects Spell Immune units (Ancient Creeps are Spell Immune and are no longer affected by March of the Machines.)
Dagon
  • Intelligence bonus per level increased from 13/15/17/19/21 to 13/16/19/22/25
  • Energy Burst mana cost increased from 180/160/140/120/100 to 180
Ethereal Blade
  • Ether Blast now has a projectile (Projectile moves at 1100 speed)
  • Ether Blast now only turns the caster ethereal if they target themself

Последно уредено:
Ја унаказија мапава и ебаа мајката...
Детално го прочитав цело, има интересни работи сменето (у ботлето да пишува кој рун го има кога ќе кликнеш алт, конечно места за вардови кај т2 кулите, во ранкед ап е поинаку малку и слично), ама со ова не можам да се помирам некако, ту мач е за мене.
682map02.jpg

Според мене, соодносот на добри и лоши измени е 10-90.[DOUBLEPOST=1411526875][/DOUBLEPOST]Ќе заборавев, едни од најинтересните измени

Added Aghanim's Scepter: While activated, God's Strength grants an allied aura (900 area of effect) for 40/60/80% of base damage
Какви кули какви пичке материне... Тичис да е, пак со 80% ќе здроби све пред него.

Added Aghanim's Scepter: Grants Timbersaw a second Chakram.
Пошто еден улт малку беше

Permanent Invisibility is now a basic ability
Перма невидлив на прв левел пошто fuck you all

Aghanim's Scepter Fiend's Grip now also causes anyone who attacks Bane while he is channeling to be afflicted with Nightmare
:unsure:

Последно уредено:
Ова било огромна разлика бе :eek:

AgxpixC.jpg

Ова е уствари и индиректен, но многу голем nerf за Meepo (што искрено му требаше бидејќи во high mmr games херојот беше OP).
Во комбинација со другите промени, изгледа дека ќе гледаме пак 70 минутни мечеви...

Последно уредено:
dark_seer_sb.png

Dark Seer
  • Vacuum cooldown rescaled from 28.0 seconds to 28 seconds
    (y)

Ова било огромна разлика бе :eek:
Ова е уствари и индиректен, но многу голем nerf за Meepo (што искрено му требаше бидејќи во high mmr games херојот беше OP).
Во комбинација со другите промени, изгледа дека ќе гледаме пак 70 минутни мечеви...

За должината на мечевите мислам дека ќе зависи најмногу од стратегијата и хероите на тимовите, али кога би бирал за кратки и долги, би избрал долги мечеви.
Во рок од 60-70мин може да се направат повеќе пресврти што би било поинтересно.

Пробав една партија, не е лошо како што изгледа во логот. Ranked all pick ме разочара, не е како што го замислував но сепак е чекор напред и е за пофалба.

Заради мал апдејт серверот ни прекина 70 мин. партија и тоа во сред тим-фајт во момент коа се уклучува global silence :D
Јас колку што разбрав 2015 ќе имало уште некој пач што уште ќе го промени начинот на игра, така да учете се на промените.
За хероите од „новите“ Лансер е малце оп во тимфајт, бс е ок, тинкер против координиран тим многу тешко ќе успее така да нема да го гледаме веќе ич!
Новиот рун е измислен за супорти и мислам последните 2 се повеќе за супортите наменети да имаат поголем импакт во играта. На 70 мин. партија имав скептер рефрешер мек БоТ и бајбек со супорт сајленсер зашто земав неколку килови. Така да тука имаат (y)
Треба малце време дур да се навикнеме на мапава, ама сигурно ќе стане рутина за некоја недела

колку само ја уништија играта значи ми се гади !!!!! fuck u volvo !!!!!!!

колку само ја уништија играта значи ми се гади !!!!! fuck u volvo !!!!!!!

hahahah dobar si.....mora da ima promeni najveke udrija kon team fight malce da smenat metata celo vreme na push so se idese i gleavme ocajno dosadni partiii...taka da pred se ovie promeni se za pro nivoata nameneti poso tamu se vrtat parite....

Doto best gaem сега, not even kidding.

Озбилно бе мапата сега е побалансирана во однос Radiant-Dire и Roshan е горе долу на по неутрална локација. Секако, како Dire можеш побрзо да стигнеш до него ама па и мора така пошто Radiant има подобра шума.

Fuck you Tinker, Fuck you Void, Fuck you Doom.

И најбитна работа за мене во пачов... Buff na Storm Kreygasm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom